• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Accountantskantoor ODG

Accountantskantoor ODG Accountants en Adviseurs is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit accountantskantoren in Barneveld en Lunteren. Wij staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. Zo hebt u direct persoonlijk contact met onze accountants en adviseurs.

Onze klanten zijn ondernemers uit de gehele regio. Eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf (MKB) tot groot zakelijk. Ook vrije beroepen, agrariërs en particulieren kunnen we tot onze klanten rekenen.

Maak direct een afspraak

Accountant voor financiële dienstverlening

De financiële dienstverlening bestaat uit het inrichten en verwerken van administraties, tussentijdse rapportages, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de  belastingaangiften. Onze accountants hebben alle kennis en vaardigheden om uw administratie met behulp van automatisering in te richten. Dit bespaart u veel tijd en levert u snel inzicht op, zodat u beslissingen kunt nemen om uw onderneming te laten groeien.

Maak direct een afspraak

Adviseur bij bedrijfsovername of fiscale planning

De accountant en adviseur van ODG helpt u ook bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

Advisering is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van ODG Accountants en Adviseurs. Wij gaan verder dan alleen een zorgvuldig en gedegen advies. Onze accountants en adviseurs sparren met u. Samen zien wij de kansen en risico’s in uw markt. We ondersteunen bedrijven die ondernemerslef combineren met realiteitszin. Wilt u samen met ons op weg naar succes? Dan kiest u voor uw partner in ondernemen: ODG Accountants en Adviseurs.

Maak direct een afspraak

Onze vestigingen

ODG Staerk Accountants en Adviseurs
Burgemeester Kuntzelaan 29 3771 EP Barneveld Postbus 106 3770 AC Barneveld
0342-420270
Bekijk vestiging
ODG Accountants en Adviseurs
Boslaan 21 6741 DJ Lunteren Postbus 8 6740 AA Lunteren
0318-484441
Bekijk vestiging