Accountantskantoor Onderweegs & De Groot

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit accountantskantoren in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. Zo hebt u direct persoonlijk contact met onze accountants en adviseurs.

Onze klanten zijn ondernemers uit de gehele regio. Eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf (MKB) tot groot zakelijk. Ook medici, vrije beroepen, agrariërs en particulieren kunnen we tot onze klanten rekenen.

Accountant voor financiële dienstverlening

De financiële dienstverlening bestaat uit het inrichten en verwerken van administraties, tussentijdse rapportages, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de  belastingaangiften. Onze accountants hebben alle kennis en vaardigheden om uw administratie met behulp van automatisering in te richten. Dit bespaart u veel tijd en levert u snel inzicht op, zodat u beslissingen kunt nemen om uw onderneming te laten groeien.

Adviseur bij bedrijfsovername of fiscale planning
De accountant en adviseur van ODG helpt u ook bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

Advisering is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs. Wij gaan verder dan alleen een zorgvuldig en gedegen advies. Onze accountants en adviseurs sparren met u. Samen zien wij de kansen en risico’s in uw markt. We ondersteunen bedrijven die ondernemerslef combineren met realiteitszin. Wilt u samen met ons op weg naar succes? Dan kiest u voor uw partner in ondernemen: Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs.

Maak direct een afspraak
Barneveld

Burgemeester Kuntzelaan 29
3771 EP Barneveld
Postbus 106 3770 AC Barneveld

0342-420270
Bekijk vestiging
Ermelo

Putterweg 19
3851 GA Ermelo
Postbus 149 3850 AC Ermelo

0341 - 552372
Bekijk vestiging
Hattem

Nieuweweg 16
8051 ED Hattem

038-4442365
Bekijk vestiging
Lunteren

Boslaan 21
6741 DJ Lunteren
Postbus 8 6740 AA Lunteren

0318-484441
Bekijk vestiging