• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Lunteren

Onderweegs & De Groot is gevestigd in Lunteren. De bereikbaarheid van de vestiging is uitstekend. Het pand staat op loopafstand van station Lunteren. Verder beschikt het accountantskantoor over voldoende parkeermogelijkheden.

Expertise accountants in Lunteren
Bij Onderweegs & De Groot combineren we kansen  en mogelijkheden met kennis op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit. Er is altijd een accountant of adviseur beschikbaar met de expertise die uw bedrijf nodig heeft. Het kantoor in Lunteren wordt aangestuurd door partners Jan de Groot en Robert van Dijk. Voor meer informatie of een kennismaking neemt u contact op met accountantskantoor Onderweegs & De Groot Lunteren.

Accountantskantoor voor vele branches, waaronder de bouw
De accountants en adviseurs van ODG hebben jarenlange ervaring in bouw en techniek. Met oog voor detail en oprechte interesse in wat we doen, durven we tegengas te geven als dat nodig is. We zijn gespecialiseerd in accountantswerkzaamheden, administratieve dienstverlening, fiscaal advies, juridisch advies, advies op het gebied van HR. Deze kennis zetten we in om te zorgen voor de verbetering van bedrijfsprocessen. In de sector Bouw gaat dit bijvoorbeeld over de gemiddelde opbrengst per manuur en de marge per medewerker. Daarnaast kijken we mee met kostprijsberekeningen, toch vaak het zorgenkindje van de onderneming, ook al weten ondernemers dat vaak niet.

De strategische accountant voor de transportsector
De transportsector is sterk vertegenwoordigd in Midden-Nederland én bij Onderweegs & De Groot. Verduurzaming en margeverbetering per kilometer zijn belangrijke, actuele thema’s binnen de transportsector. Onze accountants kunnen uw onderneming in de transport verder helpen dankzij hun gedetailleerde branche-informatie die verder gaat dan ‘gewone’ cijferanalyses. De accountant geeft advies over de mogelijkheden om uw marge te verbeteren, bijvoorbeeld door het logistieke proces aan te passen of door een efficiëntere inzet van personeel. Denk aan opbrengsten per kilometer, per trekkende eenheid, inzicht in gemiddelde dieselprijzen, verbruik, inzicht in planning, onder andere op het gebied van ‘lege’ ritten en retourritten.

Medewerkers van accountantskantoor Onderweegs & De Groot Lunteren
De medewerkers van het accountantskantoor in Lunteren leveren graag hun bijdrage aan de missie van Onderweegs & De Groot: het bouwen aan de financiële gezondheid van uw bedrijf. Hieronder stellen zij zich voor.

Contact met accountantskantoor Onderweegs & De Groot Lunteren
Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u de accountants en adviseurs in Lunteren bereiken via 0318 – 48 44 41.

Robert van Dijk AA

Partner

‘Gevoel voor cijfers, passie voor details’

Arjan van Donkelaar

Assistent Accountant / Agrarisch medewerker

‘Graag werk ik met cliënten samen om bedrijven naar een beter resultaat te leiden’

Henk van Voorst RB

Teamleider

‘Sterk met cijfers en sociaal bewogen sta ik midden in de Lunterse samenleving en help ik graag cliënten en collega’s verder’

Jan de Groot AA

Partner / Agrarisch adviseur

‘Samen de uitdagingen van deze tijd te lijf’

Gerard Fennema - Fiscalist - ODG Accountant

mr. Gerard Fennema RB

Fiscalist

‘Te veel belasting betalen wil niemand!’

Marianne van Veen – Schoonderbeek

Secretarieel medewerker

‘Als secretarieel medewerker ben ik de duizendpoot van kantoor Lunteren. Geen werkdag is hetzelfde!’

Wilbert de Greef

Assistent Accountant / Agrarisch medewerker

‘Klantgerichtheid betekent voor mij: samen met de klant een optimaal resultaat behalen’

Willemien Mulder

Secretariaal medewerker

‘Met veel plezier sta ik klaar voor mijn collega’s en onze klanten’

Carolien de Groot

Secretarieel medewerker / Administratief medewerker

‘Als spin in het web zorg ik dat alles goed verloopt’

Jacobine van Weelden

Assistent Accountant

‘Met mijn advies help ik graag de ondernemer vooruit’

Wij zijn gespecialiseerd in

Bouw / techniek

Agro

Handelsbedrijf

Productiebedrijf

Bel ons accountantskantoor en profiteer van ons helder advies

Wilt u meer uit uw handelsbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken