• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Ermelo

Onderweegs & De Groot is een accountantskantoor in Ermelo. De accountants en adviseurs hebben al tientallen jaren ervaring in Ermelo. De vestiging is centraal gelegen in Ermelo. Het kantoor in Ermelo wordt aangestuurd door Jeannette Onderweegs. Vanaf 1997 is zij als partner betrokken bij dit kantoor. Inmiddels bestaat Onderweegs & De Groot uit vier vestigingen. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt  u contact opnemen met Onderweegs & De Groot Ermelo.

Expertise accountants en adviseurs in Ermelo
Onderweegs & De Groot heeft specialisten op vele terreinen in dienst. Dankzij de omvang van het accountantskantoor in Ermelo is er altijd een accountant of adviseur beschikbaar met de expertise die uw bedrijf nodig heeft. Snel inzicht in resultaten, het bewaken van marges en bijsturen indien marges afwijken van de begroting. Daar leidt de vergaande automatisering binnen het accountantskantoor toe. Ook helpen de adviseurs met investeringsbeslissingen en risicomanagement.

Dé accountant voor huisartsenpraktijken, tandartspraktijken en apotheken
Huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en apotheken schakelen ons al vele jaren in voor bedrijfsadvisering. Onze werkzaamheden beginnen al voor de start of de overname van de onderneming, door de best passende ondernemingsvorm bij de doelstellingen van uw onderneming te vinden. Verder kijken we samen met u naar het rendement van de onderneming. De specifieke wet- en regelgeving in deze branche vraagt specifieke kennis. Denk alleen al aan de zorgverzekering en afhandeling van de vergoedingen. Door jarenlange ervaring hebben wij uitgebreide expertise op dit vlak. Help uw onderneming verder en vraag de specialist op ons accountantskantoor voor bedrijfs- en fiscaal advies.

Het accountantskantoor voor vele branches, waaronder de recreatiesector
De advisering rondom bungalow- en chaletparken en campings behoort tot onze expertise. Op de Veluwe zijn tal van ondernemingen in deze branche aanwezig. Wij staan de bedrijven graag terzijde met onze adviesmogelijkheden. We leveren een belangrijke bijdrage aan de verbetering van het rendement binnen de wet- en regelgeving die onder andere gemeenten stellen.

Medewerkers van accountantskantoor Onderweegs & De Groot Ermelo
Het team van het accountantskantoor bestaat uit enthousiaste medewerkers. Allemaal leveren ze hun bijdrage aan de missie van Onderweegs & De Groot: het bouwen aan de financiële gezondheid van uw bedrijf. De medewerkers van het accountantskantoor in Ermelo stellen zich hieronder graag aan u voor.

Contact met accountantskantoor Onderweegs & De Groot Ermelo
Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag? U kunt de accountants en adviseurs in Ermelo bereiken via 0341 – 552 372.

Jeannette Onderweegs – Nijkamp AA

Partner

‘Ondernemer… ben je ook buiten de kantooruren!’

Gerjan Smit AA

Gerjan Smit AA

Partner / Agrarisch Accountant

‘Betrouwbaar, helder en deskundig. Dat is waar ik als accountant voor sta.’

Claudia Schäffers-Elderhorst AA

Accountant / Teamleider

‘Een klant ontzorgen en een rol spelen als sparringpartner, maakt voor mij de accountancy een fantastisch vakgebied!’

Gerard Fennema - Fiscalist - ODG Accountant

mr. Gerard Fennema RB

Fiscalist

‘Te veel belasting betalen wil niemand!’

Rob Mesters

Assistent Accountant

‘Met enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid werk ik met u samen’

Ivonne Karssen – Doppenberg

Secretarieel medewerker

‘Door mijn ruime ervaring kan ik zowel de cliënt als mijn collega’s van de juiste informatie voorzien en heb ik de ruimte om mijn horizon steeds verder te verbreden’

Geerlanda van de Ree

Assistent Accountant / Secretarieel medewerker

‘Als Assistent Accountant / secretarieel medewerker werk ik graag mee aan een optimaal resultaat. Daar krijg ik energie van!’

Jeanique Termaat

Assistent Accountant

‘Fijn werk en een bijdrage leveren aan tevreden klanten, wat wil ik nog meer!’

Onze accountants en adviseurs zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende branches

Dienstverlening

Medici

Retail / Detailhandel

Handelsbedrijf

Bel ons accountantskantoor en profiteer van ons helder advies

Wilt u meer uit uw handelsbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken