• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot is gevestigd in Hattem. De accountants en adviseurs werken aan de Nieuweweg 16 in Hattem. De bereikbaarheid van vestiging Hattem is uitstekend en het accountantskantoor beschikt over voldoende parkeermogelijkheden.

Expertise accountants in Hattem
Onderweegs & De Groot Hattem heeft specialisten op vele terreinen. Zij verzorgen hoogwaardig advies op fiscaal en juridisch gebied. Dankzij de omvang van het accountantskantoor is er altijd een accountant of adviseur beschikbaar met de voor uw bedrijf benodigde expertise. Snel inzicht in resultaten, het bewaken van marges en bijsturen indien marges afwijken van de begroting. Daar leidt de vergaande automatisering binnen het accountantskantoor toe. Daarnaast helpen de adviseurs met investeringsbeslissingen en risicomanagement. Zo is Gertjan Hendriksen, partner van het kantoor in Hattem, gespecialiseerd in de advisering van het mkb, holdings, werkmaatschappijen en bij bedrijfsopvolging. Voor meer informatie of een kennismaking neemt u contact op met Onderweegs & De Groot Hattem.

Sector dienstverlening aan het juiste adres bij ODG Hattem
De zakelijke dienstverlening groeit jaarlijks door een toename van het aantal ondernemers. De ervaring van accountantskantoor Onderweegs & De Groot helpt ondernemers verder op weg. Hoe is de administratie ingericht, welke waarde voegt de onderneming toe, wat is de kostprijs en nog belangrijker, de verkoopprijs? Hoe rekent u uw uren door en zorgt u voor een goede facturatie en debiteurenbeheer? Tal van vraagstukken waarmee ondernemers in de dienstverlening onze accountants en adviseurs raadplegen. Heldere rapportage, advisering en fiscaal advies zorgen voor groei van uw onderneming in de zakelijke dienstverlening.

Dé gespecialiseerde accountant  voor vele branches
Ook bouwbedrijven, handelsbedrijven en horeca behoren tot onze clientèle. Wij hebben binnen ons team in zeer veel branches kennis van zaken en staan dan ook graag voor u klaar om u bij te staan en te adviseren op het gebied van rendement en overige financiële zaken.

Medewerkers van accountantskantoor Onderweegs & De Groot Hattem
De enthousiaste medewerkers van het kantoor in Hattem leveren allemaal hun bijdrage aan de missie van Onderweegs & De Groot: het bouwen aan de financiële gezondheid van uw bedrijf. De medewerkers van het accountantskantoor in Hattem stellen zich hieronder graag aan u voor.

Contact met accountantskantoor ODG in Hattem
Voor het maken van een afspraak of met vragen kunt u de accountants en adviseurs in Hattem bereiken via 038 – 444 23 65.

Simone Schimmel-Wennekes

Assistent Accountant

‘Het analyseren van de cijfers en het ondersteunen van de cliënt bij administratieve en fiscale vragen, dat maakt mijn werk zo interessant’

Gertjan Hendriksen AA

Partner

‘Het persoonlijk contact met de ondernemer staat bij mij centraal’

Gerda Chaigneau – Nikkels

Assistent Accountant

‘Goed contact met de cliënt, puzzelen met de cijfers en de voldoening dat het uiteindelijk allemaal klopt’

Gerard Fennema - Fiscalist - ODG Accountant

mr. Gerard Fennema RB

Fiscalist

‘Te veel belasting betalen wil niemand!’

Annemieke Berenschot

Assistent Accountant

‘Het mijn passie om te werken aan een zo efficiënt mogelijke administratie en jaarrekening ter ondersteuning van jouw bedrijfsvoering. Dat geeft jou als ondernemer meer ruimte om te doen waar je het beste in bent, namelijk ondernemen!’

Dienstverlening

Handelsbedrijf

Productiebedrijf

Retail / Detailhandel

Bel ons accountantskantoor en profiteer van ons helder advies

Wilt u meer uit uw handelsbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken