• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Werken met online tools maakt het bijhouden van uw bedrijfsadministratie een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend. Daarbij minimaliseert u de kans op fouten. Maar voordat het zover is, is het zaak om deze tools even in de vingers te krijgen. Goed nieuws: daarvoor bent u op deze supportpagina aan het juiste adres! U vindt hier praktische handleidingen voor WeFact, Visionplanner en Basecone. En hebt u meer vragen? Neem dan gerust contact op met accountantskantoor ODG Staerk in Barneveld of ODG in Lunteren. We helpen u graag. Klik op het logo om direct naar dat onderdeel te gaan.

Offertes en facturen via WeFact

WeFact is een zeer gebruiksvriendelijk facturatieprogramma. Met WeFact maakt, bewerkt en verstuurt u offertes en facturen via e-mail, markeert u facturen als betaald en stuurt u betalingsherinneringen in een handomdraai.

Een groot voordeel van WeFact is dat het, behalve via uw computer, te gebruiken is via een app op uw tablet of mobiele telefoon. Hierdoor is het mogelijk om waar u ook bent uw administratie bij te werken. Zo werkt u altijd efficiënt, ook als u niet achter uw bureau zit. Merkt u bijvoorbeeld op de werkvloer dat een factuur moet worden uitgebreid met materialen? Door direct een klaarstaande factuur te bewerken, voorkomt u het risico op vergeten.

Meer weten over de werking van WeFact? Bekijk de video

Financiële informatie en rapportages via Visionplanner

Visionplanner is een online platform dat ondernemers helpt hun bedrijf effectiever te sturen. Als gebruiker van Visionplanner ontvangt u financiële informatie en rapportages over de voortgang van uw onderneming. Ook uw accountant ODG/ODG Staerk heeft inzage in deze cijfers, die het uitgangspunt vormen voor de advisering. De online samenwerking met uw eigen financieel specialist biedt u de basis voor accurate beslissingen en klankborden bij iedere uitdaging. De expertise van uw eigen accountant, gebaseerd op de cijfers die Visionplanner u biedt.

Hebt u inloggegevens van uw accountant of adviseur ontvangen en wilt u meer weten over de werking van Visionplanner? Bekijk de video.

Ondertekenen jaarrekening via Visionplanner

Makkelijk, snel en overzichtelijk uw jaarrekening inzien, accorderen en ondertekenen doet u bij ODG Staerk en ODG Accountants en Adviseurs via Visionplanner. Het voordeel? U hebt altijd online inzicht in uw jaarcijfers en daarmee toegang tot de historie. Hoe het accorderen van de jaarrekening in z’n werk gaat? Dat ziet u hier.

Administratie verwerken met Basecone

Snel, veilig en efficiënt uw administratie organiseren? Dat kan met Basecone: software die ODG Staerk en ODG Accountants en Adviseurs beschikbaar stellen aan klanten. Met Basecone verwerkt u inkoop- en verkoopfacturen en andere documenten eenvoudig digitaal, om ze op te slaan in een veilig online archief. Wilt u graag altijd en overal inzicht in uw financiële bedrijfsadministratie? Basecone biedt hiervoor een krachtige en efficiënte oplossing, rechtstreeks gekoppeld aan  uw boekhoudpakket. Zo voorkomt u dubbel werk.

Documenten en facturen via Basecone aanleveren kan op drie manieren, namelijk:

  • via e-mail;
  • via het aanlevervak;
  • via de Basecone app.

Meer informatie over de drie opties voor aanleveren in Basecone vindt u hier.

De Basecone app

Veel van onze klanten kiezen voor de Basecone app om facturen en bonnetjes met de telefoon te scannen en aan te leveren. Binnen een fotoklik is uw administratie al bijna up-to-date. Hoe het aanleveren van bonnen via de Basecone app exact werkt, leest u hier.

Online archief in Basecone

Door documenten in Basecone op te slaan, ontstaat er al snel een online archief van al uw documenten die via Basecone in uw boekhouding zijn verwerkt. Ook slaat u eenvoudig documenten op die u niet in uw administratie boekt: handig om snel een document terug te vinden. Hoe het archiveren en opvragen van documenten werkt, leest u hier.