• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Regiebasis

Onze dienstverlening kunt u ook afnemen op regiebasis

  • Altijd een vaste contactpersoon
  • Fiscale check op uw belastingaangifte door onze fiscaliteit
  • Boekhouding volledig geautomatiseerd
  • Vooraf op de hoogte van werkzaamheden en kosten

Een vrijblijvend gesprek?

Direct aanvragen

Regiebasis

Naast de drie pakketten bieden wij onze dienstverlening aan op regiebasis. U betaalt dan niet een vast bedrag per maand, maar ontvangt van ons een factuur voor de werkzaamheden die onze accountants en adviseurs voor u uitvoeren. Een inschatting van de kosten kunnen wij vooraf met u doorspreken.

70+ jaar

Toonaangevend accountantskantoor in Barneveld, Lunteren, Ermelo en Hattem

30+ specialisten

Alle expertise in huis met een team accountants, juridisch adviseurs en fiscalisten

1100+

Tevreden klanten profiteren van de kennis en expertise van ODG

Naast regiebasis kunt u gebruik maken van enkele modules

Subsidiecheck

Maakt u al gebruik van één van de vele subsidieregelingen? Op elk denkbaar terrein en voor alle branches zijn er regelingen die subsidie kunnen opleveren. Vooral op het gebied van energiebesparing, milieu en innovatie zijn er allerlei subsidieregelingen, maar ook voor bijvoorbeeld een buitenlandse samenwerking of voor opleiding en scholing. Onze accountants en adviseurs controleren van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Juridische check

Als ondernemer werkt u met algemene voorwaarden en contracten. Onze ervaring is dat de inhoud hiervan niet altijd correct is, waardoor er in de toekomst problemen kunnen ontstaan (bijvoorbeeld het krijgen van claims). Met onze juridische check controleren wij al uw contracten en voorwaarden en zorgen wij ervoor dat deze waterdicht zijn. U bespaart dus geld doordat claims worden voorkomen met de juridische check.

Debiteurenbeheer

Niets is vervelender dan dat u niet voor uw werkzaamheden wordt betaald. Wij zorgen ervoor dat crediteuren tijdig worden geïnformeerd als de betalingstermijn verstreken is. Onze adviseurs doen dit op nette en professionele wijze, waardoor de betaling sneller wordt verricht en de relatie tussen uw klant en u niet wordt verstoord. Indien nodig zorgen wij voor een incassoprocedure.

Salarisverwerking

Onze salarisadministrateurs zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdig en volgens de afgesproken cao-regels hun salaris ontvangen. Ook de administratieve handeling bij eenmalige uitkeringen, vakantiegeld en een eventuele 13e maand kunnen wij voor u verzorgen. U kunt ervoor kiezen de salarisverwerking volledig door ons te laten doen of u doet de voorbereidingen zelf en wij voeren alleen de controle uit.

HRM-pakket

Wij helpen u als ondernemer met de begeleiding van uw medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en loopbaanbegeleiding. Verder verzorgen wij dossiervorming, indien u om wat voor reden dan ook een dienstverband met één van uw medewerkers wilt beëindigen. Een goed dossier voorkomt financiële tegenslag.

Pensioencheck

Wij toetsen uw lopende pensioencontract en adviseren u over de mogelijkheden die zorgen voor verbetering van de pensioenafspraken. Hierdoor zit u er ook later warmpjes bij.

WKR-update

Jaarlijks mag u als werkgever een percentage van de loonsom gebruiken voor een uitkering aan uw personeel. Dit kan een geldbedrag zijn, maar het is ook mogelijk om dit bedrag in een andere vorm aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een fiets van de zaak of een sportschoolabonnement. Voor een vast bedrag controleren wij welk bedrag u maximaal kunt besteden. Hierdoor voorkomt u dat u boven de WKR-grens komt en bespaart u dus een belastingaanslag.

Redementsverbeteraar

Met behulp van de nieuwe tool en denkmethodiek ManagementKompasSysteem (MKS) begeleiden we mkb-ondernemers. Het doel is om ondernemers snel en eenvoudig meer inzicht, grip, focus en rendement te bieden. In een aantal gestructureerde stappen geven we met behulp van MKS invulling aan de ‘hoe-vraag’ ten aanzien van (winst)verbeterpotentieel.

Wilt u meer uit uw onderneming halen?

Neem vrijblijvend contact op met ODG Accountants & Adviseurs

  • Altijd een vaste contactpersoon
  • Fiscale check op uw belastingaangifte door onze fiscalist
  • Boekhouding volledig geautomatiseerd
  • Vooraf op de hoogte van werkzaamheden en kosten