• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Gratis overstapservice: eenvoudig en snel overstappen naar ODG Accountants en Adviseurs

Overstappen naar Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs doet u in een handomdraai. Als uw partner in ondernemen regelt accountant ODG regelt de overstap, geen gedoe voor u dus. Kies ook voor ODG, kies voor dé accountant van Noord-West Veluwe, met vestigingen in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren.

Hoe werkt de gratis overstapservice van accountantskantoor ODG?

ODG Accountants en Adviseurs maakt het overstappen wel héél gemakkelijk. Op het moment dat u aangeeft gebruik te willen maken van onze diensten, regelen wij de overstap volledig. U hebt er geen omkijken naar. Hoe we dit doen? We gaan eerst in overleg met uw huidige accountant. We vragen de benodigde gegevens op. Om uw administratie te vereenvoudigen, zorgen onze accountants en adviseurs ervoor dat u toegang krijgt tot onze online boekhoud- en salarisprogrammatuur. De koppeling tussen de systemen en de bankgegevens maken wij voor u. Onder het genot van een kop koffielaten wij u de voordelen van het online boekhoudprogramma zien. Het voordeel van onze werkwijze is dat de accountants en adviseurs kunnen meekijken in uw cijfers, om zo direct in te spelen op de actualiteit in uw onderneming. Vanzelfsprekend ondersteunen wij u bij het gebruik van de online programmatuur. Ook hierin werken we oplossingsgericht en zijn we uw partner in ondernemen. Stap vandaag nog over >.

Waarom overstappen naar accountant ODG?

Vanuit vier vestigingen in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren gaan wij verder dan alleen een gedegen advies. Onze uitgebreide kennis van uw branche zetten we in om de kansen en risico’s in uw markt in kaart te brengen. We staan dicht bij u en zijn oprecht  geïnteresseerd in u en uw onderneming.  We staan naast u aan het roer en combineren ondernemerslef met realiteitszin.

  • Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf en uw branche

Contact met ODG

Wil u ook profiteren van de vele voordelen van accountant ODG en gebruikmaken  van de gratis overstapservice? Neem gerust contact met ons op. Onze koffie is goed en we maken graag kennis met u.