• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Bespaar tijd en belasting met een goed verzorgde administratie!

Vaste scherpe prijs vanaf 195 euro per maand

  • Alle voordeel van Pakket Goed
  • Uitgebreide jaarrekening
  • Maandelijks inzicht in de cijfers
  • Elk kwartaal een rendementsanalyse
v.a.

195,-

per maand, maandelijks opzegbaar

Direct aanvragen

70+ jaar

Toonaangevend accountantskantoor in Barneveld en Lunteren

30+ specialisten

Alle expertise in huis met een team accountants, juridisch adviseurs en fiscalisten

1100+

Tevreden klanten profiteren van de kennis en expertise van ODG

Pakket Beter

Voor een vaste scherpe prijs profiteert u van alle voordelen die horen bij een compleet accountantskantoor. Onze accountants en adviseurs zorgen ieder kwartaal voor het tijdig indienen van uw btw-aangifte. Daarnaast maakt de jaarlijkse aangifte deel uit van dit pakket. Dankzij de fiscale check, verzorgd door één van onze fiscalisten, profiteert u maximaal van belastingvoordeel. Ook stellen wij binnen pakket Beter de uitgebreide jaarrekening voor u op. Pakket Beter is samengesteld voor groeiende ondernemers met meerdere medewerkers en/of vennoten. Profiteer net als vele andere ondernemers van een rendementsanalyse door ODG Accountants & Adviseurs. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan en informeer naar pakket Beter.

Wat zit er in het pakket?

Administratie en btw-aangifte

Uw administratie maken we overzichtelijk en eenvoudig bij te houden. Zo bespaart u tijd. Tijd die u kunt besteden aan ondernemen. Ook verzorgen we ieder kwartaal de btw-aangifte en ontvangt u ieder halfjaar een update van uw financiële situatie.

Intakegesprek

Onze accountant bespreekt in het gratis en vrijblijvende intakegesprek uw wensen en past de dienstverlening daarop aan. Vanzelfsprekend nemen we hierbij de administratie en het ondernemingsplan mee.

Online facturatieprogramma

Met ons online facturatieprogramma maakt en verstuurt u eenvoudig uw facturen. Via telefoon of op de computer houdt u de betalingen eenvoudig bij. En, indien nodig, verstuurt u met één druk op de knop een herinnering.

Verbetering rendement

Ieder kwartaal maakt uw accountant een analyse van het rendement op basis van een aantal branchespecifieke KPI's en ontvangt u advies en inzicht om het rendement te verbeteren.

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Jaarlijks verzorgt onze accountant uw aangifte Inkomstenbelasting (IB) inclusief de bijlage IB. Vanzelfsprekend bespreken we de jaarrekening/aangiften IB/VPB om kansen tijdig te signaleren.

Fiscale check op de belastingaangifte

Onze klanten profiteren van de fiscale check die we standaard doen op de belastingaangifte, want te veel belasting betalen wil niemand.

Nu veel voordeel

AANBIEDING: Bij het afnemen van pakket Beter ontvangt u iedere maand inzicht in uw cijfers en eens per kwartaal advies om uw rendement te verbeteren. Wilt u profiteren, net als veel andere ondernemers? Vul dan nu onderstaand formulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.

  • Alle voordeel van pakket Goed
  • Uitgebreide jaarrekening
  • Maandelijks inzicht in de cijfers
  • Elk kwartaal advies om het rendement te verbeteren