• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Bespaar tijd en belasting met een goed verzorgde administratie!

Vaste scherpe prijs vanaf 395 euro per maand

  • Alle voordeel van Pakket Goed en Pakket Beter
  • Volledige fiscale scan voor maximaal voordeel
  • Rendementsanalyse
  • Optie: salarisadministratie verzorgd door ODG
v.a.

395,-

per maand, maandelijks opzegbaar

Direct aanvragen

70+ jaar

Toonaangevend accountantskantoor in Barneveld en Lunteren

30+ specialisten

Alle expertise in huis met een team accountants, juridisch adviseurs en fiscalisten

1100+

Tevreden klanten profiteren van de kennis en expertise van ODG

Pakket Beter

U profiteert, voor een vaste scherpe prijs, van alle voordelen die horen bij een compleet accountantskantoor. Onze accountants en adviseurs zorgen ieder kwartaal voor het tijdig indienen van uw btw-aangifte. Daarnaast maakt de jaarlijkse aangifte deel uit van dit pakket. Dankzij de fiscale check profiteert u maximaal van belastingvoordeel. Ook stellen wij binnen pakket Best de uitgebreide jaarrekening voor u op, inclusief het online klaarzetten voor de bank(en). Verder maken bespreking van de jaarrekening en aangiften IB/VPB én de notulen van de vergadering en publicatie deel van uit pakket Best. Dit pakket is vooral geschikt voor mkb-bedrijven met meer dan vijf medewerkers. Profiteer net als vele andere ondernemers van de expertise en kennis van ODG Accountants & Adviseurs. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan en informeer naar pakket Best.

Wat zit er in het pakket?

Administratie en btw-aangifte

Uw administratie maken we overzichtelijk en eenvoudig bij te houden. Zo bespaart u tijd. Tijd die u kunt besteden aan ondernemen. Ook verzorgen we ieder kwartaal de btw-aangifte en krijgt u ieder halfjaar een update van uw financiële situatie.

Intakegesprek

Onze accountant bespreekt in het gratis en vrijblijvende intakegesprek uw wensen en past de dienstverlening daarop aan. Vanzelfsprekend nemen we hierbij de administratie en het ondernemingsplan mee.

Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Jaarlijks verzorgt onze accountant uw aangifte inkomstenbelasting (IB) inclusief de bijlage IB. Vanzelfsprekend bespreken we de jaarrekening/aangiften IB/VPB om kansen tijdig te signaleren.

Fiscale check op de belastingaangifte

Onze klanten profiteren van de fiscale check die we standaard doen op de belastingaangifte, want te veel belasting betalen wil niemand.

Rendementsanalyse

Onze adviseur gaat samen u een rendementsanalyse maken. In de rendementsanalyse wordt aan de hand van een aantal bedrijfspecifieke pijlers de potentie van het resultaat bepaald. Na deze analyse kan u direct aan de slag om actief aan uw eigen rendement te werken.

Optie: salarisadministratie verzord door ODG

Onze salarisadministrateurs verzorgen een tijdig uitbetaling van het salaris aan uw medewerkers. Ook de afdracht van de sociale lasten neemt ODG u uit handen. Daarnaast ontvangt u advies op het gebied van personeelszaken.

Nu veel voordeel

AANBIEDING: Bij het afnemen van pakket Best profiteert u van onze rendementsanalyse. Kiest u ook net als vele andere ondernemers voor ODG? Vul dan nu onderstaand formulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.

  • Alle voordeel van pakket Goed en pakket Beter
  • Volledige fiscale scan voor maximaal voordeel
  • Rendementsanalyse
  • Optie: salarisadministratie