• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Digitale waarschuwing voor plannen in omgeving

Plannen in de omgeving kunnen een grote invloed hebben op het bedrijf. Het is daarom zaak hiervan tijdig op de hoogte te zijn om zo nodig bezwaar te kunnen maken.

Op de website www.overheid.nl kan men zich inschrijven voor een e-mailservice. Hiermee ontvangt men besluiten en andere berichten die onder meer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden. Ook krijgt men bericht als een plan ter inzage ligt.

Inschrijving is mogelijk door op genoemde website onder het kopje ‘Aankondigingen over uw buurt’ te klikken op ‘attenderingsservice’. Vervolgens kan men aangeven welke berichten men wenst te ontvangen. Om te voorkomen dat men teveel onnodige berichten ontvangt, is het belangrijk een goede selectie te maken.

Let op: Nog niet alle gemeenten, provincies en waterschappen doen alle publicaties via overheid.nl. Deze overheidsorganisaties publiceren ook in het huis-aan-huisblad, de regionale of landelijke dagbladen of op de website van de betreffende organisatie.


Neem contact op met ODG

Hebt u vragen over dit nieuwsbericht of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met één van onze accountants of adviseurs of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.