• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Dé adviseur die consequent op het hoogste niveau acteert

Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

Dé adviseur die consequent op het hoogste niveau acteert
Onze accountants en adviseurs beschikken over veel expertise met betrekking tot uiteenlopende onderwerpen. Om consequent op het hoogste niveau te kunnen acteren, volgen onze accountants en adviseurs de ontwikkelingen op het gebied van bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken op de voet. Dagelijks nemen wij een dosis vakstudie met actuele uitspraken en wijzigingen door. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date en kunnen wij de actuele informatie direct koppelen aan uw bedrijf. Op die manier loopt Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs altijd voorop in de bedrijfseconomische en fiscale praktijk. ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

De accountant die méér is dan alleen boekhouder
Accountantskantoor Onderweegs & De Groot heeft toegevoegde waarde door, naast de verzorging van de jaarrekening, ondernemers verder te helpen op basis van commerciële en bedrijfseconomische cijfers en doelen. Dit is mogelijk doordat de accountant naast de ondernemer staat en weet waar de kansen liggen, zowel op korte als op lange termijn. De cijfers zijn de basis voor de accountancy.

Belastingadvies
Belastingregels veranderen met grote regelmaat. Dan is het wel zo fijn om een betrouwbare accountant te hebben. Een accountant die u tijdig op de hoogte brengt van wijzigingen, bijvoorbeeld in vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Onze accountants en adviseurs geven een helder belastingadvies, waarmee u uw voordeel doet. Elke jaarrekening wordt gecheckt op fiscale kansen.  De fiscale check zorgt ervoor dat u maximaal fiscaal rendement behaalt.

Bedrijfsadvies, corporate consultancy
Hoe gaat u om met de veelkleurige vraagstukken die uw groeiende organisatie met zich meebrengt? En hoe gaat een bedrijfsovername of bedrijfsopvolging in z’n werk? Onze accountants en adviseurs gaan met u in gesprek over vragen die verder gaan dan het niveau van de jaarrekening.

Vakkundig accountant en adviseur
Onze accountants en adviseurs zijn in staat vakkundig te adviseren over bedrijfseconomische thema’s, zoals het aanboren van nieuwe markten, het staken van een onderneming of het zoeken naar geschikte opvolging. Wat is de onderneming namelijk precies waard?  Verdwijnt er niet te veel geld naar de Belastingdienst? En wat is de rol van uw onderneming ná de fusie? Vraag het aan onze accountants.

HR en arbeidszaken: van salarisadministratie tot scholing en subsidie
Ook voor salarisadministratie, subsidies en andere arbeidszaken is ODG de accountant. Onze adviseurs helpen met het personeelsvraagstuk van uw onderneming. Denk aan onderwerpen als salarisadministratie, het uitbesteden van personeel en de aspecten van een reorganisatie. Verder weten wij alles van subsidies voor het aannemen van arbeidsbeperkten en vijftigplussers.

Dé adviseur bij bedrijfsfinanciering
Investeren in uw bedrijf kost geld. De inzet van eigen vermogen kan hier deels een oplossing voor zijn, maar veelal is een financiering nodig om de investering te betalen. Onze accountants kennen de weg in het financiële landschap. Als het gaat om bedrijfsfinanciering van machines, voorraden of gebouwen: Onderweegs & De Groot bespreekt en onderhandelt met banken en kredietmaatschappijen en natuurlijk over de mogelijkheid van crowdfunding.

Advies van de jurist via accountantskantoor Onderweegs & De Groot
Wij werken nauw samen met juristen in de regio Barneveld, Lunteren, Ermelo en Hattem. De ervaring van het accountantskantoor is dat de inhoud van algemene voorwaarden, overeenkomsten en contracten niet altijd correct is. Dit kan in de toekomst zorgen voor zakelijke geschillen. Onze accountants en adviseurs beoordelen de contracten en voorwaarden en laten deze aanpassen indien nodig. Het voordeel voor u: onze expertise en samenwerking met juristen bespaart u geld, doordat er claims worden voorkomen.

Automatisering

Subsidiescan