• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Bedrijfsadvies door de adviseur van accountantskantoor ODG

Als ambitieuze ondernemer is het goed om een gedegen adviseur naast u te hebben staan. In accountantskantoor ODG hebt u uw partner in ondernemer gevonden. Met een breed scala aan specialismen helpt ODG u uw ambities waar te maken en in goede banen te leiden. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met de veelkleurige vraagstukken die uw groeiende organisatie met zich meebrengt? En hoe gaat een bedrijfsovername of bedrijfsopvolging in z’n werk? Onze accountants en adviseurs gaan met u in gesprek over vragen die verder gaan dan het niveau van de jaarrekening. Bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van uw persoonlijke kapitaal en de mogelijkheden van automatisering. Onder de kritische blik van onze accountants en adviseurs behaalt u meer resultaat in minder tijd.

De juiste rechtsvorm. Accountantskantoor ODG helpt u

Accountantskantoor ODG denkt graag met u mee. Zo bespreken wij of de rechtsvorm nog past bij uw situatie. Met welke kansen en risico’s heeft uw onderneming te maken? Hoe wilt u de groei van uw onderneming financieren? Complexe vraagstukken, waarbij accountantskantoor ODG u vooruit helpt.

 

Bedrijfswaardering door de accountant van ODG

Bij uitbreiding of (gedeeltelijke) verkoop van uw onderneming wilt u weten hoeveel uw bedrijf waard is. De accountants en adviseurs van ODG kijken niet alleen naar de harde cijfers, maar koppelen ook de niet-financiële informatie aan uw bedrijfswaardering. Zo biedt de accountant van ODG een compleet beeld en een nauwkeurige waardering van uw bedrijf.

Aspecten die uw adviseur samen met u tegen het licht houdt:

  • Resultaat
  • Toekomstverwachting
  • Marktontwikkeling
  • Kennis en kunde die uw bedrijf in pacht heeft
  • Locatie
  • Imago van uw onderneming/product

Accountant en adviseur bij bedrijfsovername of fiscale planning

Naast bedrijfswaardering zijn bij een verkoop of uitbreiding van uw onderneming nog meer zaken van belang. Denk aan juridische zaken, fiscale aspecten, onderhandelingen en uiteraard een goede afsluiting van het traject. De accountant en adviseur van ODG helpt u ook bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

 

Dé accountant voor procesoptimalisatie

Hoe verlopen processen binnen uw bedrijf? Zit er verspilling in uw processen of kunt u uw onderneming efficiënter inrichten? De accountants en adviseurs van ODG helpen u verder. Lees meer over procesoptimalisatie met MKS.

Dé accountant bij bedrijfsfinanciering

Investeren in uw bedrijf kost geld. De inzet van eigen vermogen kan hier deels een oplossing voor bieden, maar veelal is financiering nodig om de investering te bekostigen. Onze accountants kennen de weg in het financiële landschap. Als het gaat om bedrijfsfinanciering van machines, voorraden of gebouwen: Accountantskantoor ODG bespreekt en onderhandelt met banken en kredietmaatschappijen en natuurlijk over de mogelijkheid van crowdfunding. Uw financieel adviseur van ODG vertelt u graag over de verschillende financieringsvormen. Wij weten aan welke voorwaarden een financieringsaanvraag moet voldoen. We onderbouwen uw financieringsaanvraag met realistische argumenten, zodat uw financieringskans vele malen groter is.

Risicobeheersing met de ervaren accountant van ODG

Als ondernemer neemt u risico’s. Soms is het fijn om eens over deze risico’s te sparren. Onze ervaren adviseurs schetsen de diverse scenario’s voor u. Zo kunt u uw belangen goed afwegen tegen de risico’s en zijn mogelijke consequenties in kaart gebracht voordat u de vervolgstap bepaalt. Dat noemen wij: ondernemerslef gecombineerd met realiteitszin.

Tijdige signalering door uw accountant en partner in ondernemen

Bij ODG hebt u een vaste contactpersoon, een partner in ondernemen die uw bedrijf van binnen en van buiten kent. Uw adviseur heeft een brede kennis van administratie, belastingwetgeving en automatisering. Zo wordt samen sparren over uw onderneming pas echt efficiënt. Tijdige signalering helpt u uw onderneming te verbeteren.

Contact met ODG

Hebt u bedrijfseconomische vraagstukken waar u graag advies over wilt? Neem contact met ons op