• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Accountantskantoor ODG heeft een uitgebreide klantenkring in Putten. ODG heeft al tientallen jaren ervaring als accountant voor ondernemers in Putten. De accountants en adviseurs zijn onder andere gevestigd in Barneveld. De vestiging in Barneveld is centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit Putten. Het kantoor wordt aangestuurd door Vincent en is lokaal georiënteerd en oprecht geïnteresseerd in uw onderneming in Putten.

Expertise accountants en adviseurs in Putten
ODG heeft specialisten op vele terreinen in dienst. Dankzij de omvang van het accountantskantoor in Barneveld is er altijd een accountant of adviseur beschikbaar met de expertise die uw bedrijf in Putten nodig heeft. “De vergaande automatisering en de handige online tools zorgen ervoor dat u als ondernemer én uw accountant aanzienlijk minder tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp”, legt Vincent uit. “Nu komt de werkelijke passie van de accountant om de hoek kijken; hoogwaardig bedrijfsadvies in de vorm van onder meer investeringsbeslissingen en risicomanagement. Dankzij de actuele cijfers én zicht op trends handelen de accountants altijd proactief. Onze accountants beschikken over uitgebreide kennis van de markt in Putten en vakkennis binnen vele branches. Voor veel ondernemers in Putten heeft dit al geleid tot maximaal rendement.”

Dé accountant voor ondernemers in de medische sector in Putten
In Putten en ver daarbuiten schakelen ondernemers in de zorg ons al vele jaren in voor bedrijfsadvisering. Denk aan transport-, agrarische- en bouwondernemingen. Al voor de start of overname van een onderneming beginnen onze werkzaamheden in Putten, doordat het van groot belang is welke ondernemingsvorm u kiest bij de doelstellingen van uw bedrijf. De specifieke wet- en regelgeving in de zorg vraagt specifieke kennis, waarover de accountants en adviseurs van ODG altijd actuele inzichten verschaft. Samen met u kijken we naar het rendement van uw onderneming in Putten. We combineren ondernemerslef met realiteitszin, voor het beste resultaat voor uw onderneming in Putten. De specialist op ons accountantskantoor voor bedrijfs- en fiscaal advies helpt u graag verder.

Wij hebben accountants en adviseurs in dienst met vakkennis in onder andere de branches handel, productie, transport, retail/detailhandel, dienstverlening, food/agro en bouw/techniek.

ODG: gespecialiseerd in vele branches. Neem contact op

Wilt u als ondernemer in Putten ook profiteren van de advisering van ODG en samen op weg naar succes? Maak hier een afspraak. Of bel de accountants en adviseurs in Ermelo op 0341-552 372.

Afspraak maken