• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Ondernemers in Hattemerbroek vinden de weg naar accountantskantoor Onderweegs & De Groot in Hattem al vele jaren. De accountants en adviseurs van ODG werken aan de Nieuweweg 16 in Hattem. Het accountantskantoor is uitstekend bereikbaar vanuit Hattemerbroek. Er is voldoende gelegenheid voor gratis parkeren bij het accountantskantoor.

Expertise accountants voor ondernemers in Hattemerbroek
ODG verzorgt onder meer hoogwaardig advies op fiscaal en juridisch gebied. Het accountantskantoor telt vier vestigingen en heeft dankzij haar omvang altijd een accountant of adviseur beschikbaar met de benodigde expertise. Op het gebied van automatisering loopt Onderweegs & De Groot voorop binnen haar branche. Snel inzicht in resultaten, het bewaken en eventueel bijsturen van marges zijn directe gevolgen van de handige online tool ODG Inzicht. Gertjan Hendriksen, partner van het kantoor in Hattem, is gespecialiseerd in de advisering van het mkb, holdings, werkmaatschappijen en bij bedrijfsopvolging. “Ons accountantskantoor helpt ondernemers graag met onder meer investeringsbeslissingen, risicomanagement en andere bedrijfseconomische thema’s. ODG voert altijd een fiscale check uit, zodat u weet of u niet te veel belasting betaalt. Ook in Hattemerbroek hebben we al veel ondernemingen bijgestaan in het verbeteren van de bedrijfsresultaten.”

Dé accountant  voor vele branches in Hattemerbroek
Onder meer dienstverlening, handelsbedrijven, bouwbedrijven, horeca, agro en medici behoren tot onze klantenkring. In zeer veel branches hebben de accountants en adviseurs van ODG kennis van zaken. Deze kennis zetten zij graag in om ook het rendement van uw bedrijf te maximaliseren.

Accountant - Hattemerbroek - Hattem - Amersfoort

Contact met accountantskantoor ODG

Wilt u een afspraak maken of hebt u vragen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 038 – 444 23 65.

Afspraak maken