• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Accountant voor de transportsector

De transportsector is sterk vertegenwoordigd in Midden-Nederland. Met uitstekende uitvalswegen als de A1, de A12, de A28 en de A50 zijn er veel transportbedrijven gevestigd in de buurt van onze accountantskantoren in Barneveld en Lunteren. Binnen de sector transport spelen er verschillende thema’s. Denk hierbij aan verduurzaming en margeverbetering per kilometer. Onze accountants kunnen uw onderneming in de transport verder helpen. Wij beschikken over relevante bedrijfsinformatie op het gebied van transport. Op basis van uw administratie geeft de accountant advies over de mogelijkheden om uw marge te verbeteren, bijvoorbeeld door het logistieke proces aan te passen of door een efficiëntere inzet van personeel.

Accountants en adviseurs helpen bij verduurzaming
Onze accountants en adviseurs helpen transportondernemers met allerlei vraagstukken. Een belangrijk thema hierbij is duurzaamheid. Samen met de ondernemer onderzoeken we mogelijkheden om het proces rondom het vrachtverkeer zo in te richten, dat de CO2-uitstoot wordt verlaagd. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in de planning. Met name het voorkomen van zogenaamde lege ritten willen we voorkomen. Deze zijn slecht voor het milieu en voor het rendement.

Inzicht in kostprijs door calculatie van de accountant
‘De gedetailleerde kennis van onze accountant helpt ons écht verder. Denk aan informatie over de ontwikkeling van de dieselprijzen en wat dit doet met onze kostprijs. Ook zijn de opbrengsten per kilometer in beeld gebracht. De accountant en adviseur van ODG heeft gespecialiseerde kennis over de transportsector en denkt ook actief mee in de werkprocessen. Dat werkt erg prettig’, aldus een enthousiaste Rien van de Brug van Van de Brug Internationaal Tanktransport B.V. uit Putten.

Accountant voor de transportsector

Wilt u meer uit uw transportbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken