• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Accountantskantoor voor Retail en Detailhandel

Als retailer bevindt u zich in een turbulente omgeving. De accountant en adviseur van accountantskantoor ODG geeft u richting en helpt uw onderneming verder. Of u nu een winkel in het centrum hebt of een detailhandel aan de rand van de bebouwde kom: u hebt te maken met een verandering in consumentengedrag. Steeds meer goederen worden namelijk online gekocht. Wij hebben veel ervaring in advisering van retailers die de integratie van fysieke winkel en online winkel succesvol hebben doorlopen. Benut de kansen die er voor retailers zijn.

Inzicht door de accountant zorgt voor groei
Accountantskantoor ODG werkt met ODG Inzicht. In een online dashboard ziet de retailer dagelijks zijn inkomsten, uitgaven en marge. Met deze gegevens kan er gericht worden gestuurd naar betere marges. Ook geven de adviseurs van ODG gericht advies, met oog op de toekomst. Op basis van branche-informatie, marktonderzoeken en trends wordt de retailer proactief geadviseerd op het gebied van bedrijfseconomische beslissingen. Zo draagt uw partner in ondernemen bij aan een bestendige groei van uw winkel.

Detaillist kiest voor accountantskantoor ODG
‘Ik heb bewust gekozen voor de accountants en adviseurs van ODG. Een tijdje geleden was ik op zoek naar een sparringpartner die meer doet dan mijn toenmalige boekhouder, die alleen de administratie en de belastingaangifte deed. Ik had veel vragen over mijn winkel en over de slimste vormgeving van mijn winkel, nu consumenten steeds meer producten online afnemen. De accountant en de adviseur van ODG hebben mij erg goed geholpen. Door inzicht te geven in mijn marges en de cijfers en de mogelijkheden en trends met elkaar te combineren, heb ik naast mijn fysieke winkel een succesvolle webshop kunnen starten.’ Aldus eigenaar van een succesvolle kledingzaak in Barneveld.

Accountant voor de retail en detailhandel

Wilt u meer uit uw zakelijke dienstverlening halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken