• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Medici kiezen voor accountant Onderweegs & De Groot

Huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, apotheken en andere medische specialisten kiezen voor de expertise van accountantskantoor Onderweegs & De Groot. Ons advies begint al voor de start van de onderneming door te adviseren welke ondernemingsvorm het best past bij de doelstellingen van uw bedrijf. Verder kijken we samen met medici naar het rendement van de onderneming. De specifieke wet- en regelgeving op medisch gebied, denk alleen al aan de zorgverzekering en de afhandeling van de vergoedingen, vraagt specifieke kennis in de medische branche. Door jarenlange ervaring in het adviseren van medisch specialisten hebben wij uitgebreide expertise op dit vlak. Help uw onderneming verder en vraag de specialist voor medici op ons accountantskantoor om bedrijfsadvies en fiscaal advies.

Accountant op de hoogte van alle veranderingen in de zorg
Elk jaar veranderen de vergoedingen in de zorg.  Daarom helpen onze accountants medici met hun administratie. Denk aan factureren en doorbelasten aan patiënten en aan zorgverzekeraars. Door ons online boekhoudprogramma en dashboards kan de huisarts, de tandarts of de apotheker de financiële administratie eenvoudig verwerken en is er altijd direct inzicht in het resultaat.

De accountant is onze partner in ondernemen
‘Financiële administratie is niet onze grootste hobby. Vooral niet door de jaarlijkse veranderingen doorgevoerd door de overheid of de zorgverzekeraars. Het is daarom erg fijn om een accountant van ODG als partner in ondernemen te hebben. De accountant helpt ons bij de financiële administratie en fiscale zaken. Daarnaast krijgen wij advies bij uitbreiding van ons zorgcentrum’, zegt een ondernemer in de zorg in de regio Ermelo.

Accountant voor medische beroepsgroepen

Wilt u meer uit uw medisch beroep halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken