• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Handelsbedrijf haalt een beter rendement dankzij accountant van ODG

Groothandelaren en de detailhandel worstelen vaak met voorraden goederen. Door het voorraadbeheer goed op de rit te hebben, kunt u kosten besparen. U kunt uw producten goedkoper aanbieden of meer geld overhouden uit de verkoop van producten. De accountant helpt u bij het voorraadbeheer, zowel de waardering van voorraad als omzetsnelheid. En op fiscaal gebied zijn er uitstekende mogelijkheden om door middel van afschrijving geld te verdienen aan voorraden. Haalt u uw voorraad uit het buitenland, dan gelden er andere regels met betrekking tot btw. Bel ons accountantskantoor en ontvang een uitstekend advies, waardoor het rendement van uw handelsbedrijf toeneemt.

Automatisering met hulp van accountant zorgt voor beter rendement
De accountant zorgt ervoor dat het online boekhouden volledig wordt georganiseerd bij een handelsbedrijf. Dit leverde al verschillende handelsbedrijven voordeel op. Met behulp van een goed dashboard kan de ondernemer direct zien hoe er bij export met de btw moet worden omgegaan. Maar ook de omzet per productgroep is met één druk op de knop te zien. Daarnaast kijkt de accountant mee, wat leidt tot proactieve advisering.

Online boekhouden dankzij de accountant een eitje
‘Het kassasysteem is volledig gekoppeld aan online boekhouden. En hier zit weer ODG Inzicht aan gekoppeld. Op deze manier heb ik altijd inzicht in mijn voorraad en de omzet. Daarnaast helpt de accountant van ODG met fiscaal advies. Denk aan voorraadwaardering en hoe ik het best de btw kan terughalen. Ook krijg ik advies bij het opstellen van exportbrieven. Al met al ben ik erg tevreden over mijn accountantskantoor!’ Dat vindt een ondernemer met een handelsbedrijf in de regio Hattem.

Accountant voor uw handelsbedrijf

Wilt u meer uit uw handelsbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Maak direct een afspraak