• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

De accountant voor Foodvalley

Het werkgebied  van accountantskantoor ODG komt overheen met Foodvalley. Veel ondernemingen in de foodsector krijgen dan ook hulp van accountants en adviseurs van ODG, en niet alleen bij het opstellen van een jaarrekening. De foodsector is sterk verbonden met de agrisector. Beiden zijn volop in beweging. De ondernemingen binnen de foodsector moeten voldoen aan allerlei regels. Onze adviseur helpt de ondernemer hierbij. Ook bij het verkrijgen van subsidies, die veel beschikbaar zijn voor de foodsector, geeft de accountant proactief advies.

Accountants en adviseurs geven advies over subsidieregelingen
De agrosector en de foodsector zijn koploper in de wereld op het gebied van kennis en innovatie. Om bovenaan te blijven en de kennis en innovatie te stimuleren, zijn er tal van subsidieregelingen. We zijn als partner in ondernemer nauw betrokken bij de onderneming en helpen bij de aanvraag van subsidies. Denk bijvoorbeeld aan de Mkb-innovatiestimulering Topsectoren, de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk en de Energie-investeringaftrek.  De Agrosector heeft naast de algemene regels, die gelden voor ondernemers in Nederland, te maken met specifieke wet- en regelgeving. Deze regels worden voornamelijk bepaald door de EU en gelden niet alleen op het gebied van landbouw, maar ook voor de veeteelt. Denk hierbij alleen al aan het mestbeleid. Ook bedrijfsoverdracht en de aan- en verkoop van landbouwgrond zijn veel voorkomende zaken in de agrarische sector. Laat u tijdig adviseren door onze accountants. Verder bieden wij als accountantskantoor passende oplossingen op het gebied van administratie en rapportages. Door automatisering hebben ondernemers in de foodsector altijd en snel inzicht.

Subsidies na advies van de accountant
‘Na een uitgebreide scan heb ik veel winst kunnen behalen met het advies van de accountant van Onderweegs & De Groot. Ik heb mijn onderneming opnieuw gestructureerd, om zoveel mogelijk risico’s af te dekken. Ook vanuit fiscaal oogpunt heb ik winst behaald. En ik heb subsidies waar ik het bestaan niet van wist met succes kunnen aanvragen’, vertelt een Barneveldse ondernemer in de foodsector.

Accountant voor Food/Agro

Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken