• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

De accountant voor zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening groeit jaarlijks door een toename van het aantal ondernemers. De toename wordt vooral veroorzaakt door zzp’ers die in de zakelijke dienstverlening starten. De ervaring van accountantskantoor ODG helpt ondernemers op weg. Hoe is de administratie ingericht, welke waarde voegt de onderneming toe, wat is de kostprijs en nog belangrijker, de verkoopprijs? Hoe rekent u uw uren door en zorgt u voor een juiste facturatie en een goed debiteurenbeheer? Tal van vraagstukken waarmee ondernemers in de dienstverlening onze accountants en adviseurs dagelijks raadplegen. Heldere rapportage, advisering en fiscaal advies zorgen voor groei van uw onderneming in de zakelijke dienstverlening.

Accountant ODG zorgt voor verbetering administratie en facturatie
De accountants en adviseurs van ODG komen vaak in aanraking met ondernemers in de zakelijke dienstverlening die de administratie en de facturatie niet op orde hebben. Hierdoor blijft geld liggen. Met onze kennis van automatisering maken we het voor de ondernemer erg eenvoudig om dit wél op orde te krijgen. Door bankkoppelingen en online boekhouden heeft de ondernemer grip op de administratie en worden er tijdig de juiste bedragen gefactureerd. Daarnaast geven de accountants advies over de declarabele uren en het te hanteren uurtarief.

ODG accountant zorgt voor een goed debiteurenbeheer
‘Regelmatig werden de facturen pas na drie maanden betaald. Ondertussen moest ik wel maandelijks mijn hypotheek betalen. Dit was geen prettige situatie. De accountant van ODG heeft mij geholpen om de administratie, de facturatie en het debiteurenbeheer op orde te krijgen. En wat blijkt? De klant vindt het helemaal niet vervelend als ik vooraf mijn betalingstermijnen bespreek en ik, indien een nota aan de aandacht is ontsnapt, een herinnering stuur. Door dit proces te verbeteren ontvang ik mijn geld tijdig en kan ik gemakkelijker rondkomen’, zegt een ondernemer in de dienstverlening in de regio Barneveld.

Accountant voor de zakelijke dienstverlening

Wilt u meer uit uw zakelijke dienstverlening halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken