• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Kennis over bouw en techniek combineren wij met accountancy en automatisering

De accountants en adviseurs van ODG hebben jarenlange ervaring in bouw en techniek. We combineren kansen  en mogelijkheden met kennis op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit. Dit leidt tot verbetering van bedrijfsprocessen bij aannemers, installatiebedrijven en andere ondernemers. Door automatisering is er sneller inzicht in resultaten, marges worden bewaakt en er kan worden bijgestuurd indien marges afwijken van de begroting. Daarnaast helpen de adviseurs met investeringsbeslissingen en risicomanagement. Zowel bij het aanschaffen van materiaal en machines als bij het inhuren of aannemen van personeel.

Realtime informatie van de accountant door ODG Inzicht
ODG Inzicht biedt de ondernemer realtime informatie over alle financiële aangelegenheden binnen de onderneming. Denk aan de gemiddelde opbrengst per manuur en de marge per medewerker. Onze accountant ziet het tijdig als de marges teruglopen of de personeelskosten onnodig oplopen. Doordat wij actief meekijken bij de kostprijsberekening, kan de ondernemer tijdig bijsturen bij onvoorziene wijzigingen. Maar ook de financiën rondom afzonderlijke bouwprojecten brengen we helder in beeld.

Dankzij de accountant is het rendement verbeterd
‘De accountant en adviseur van ODG heeft mij echt verder geholpen. Dankzij de adviezen is het  rendement sterk verbeterd. Onder andere door herfinanciering van mijn onderneming en het beter inrichten van personeelszaken. Zo voldoe ik nu aan de cao-regels die in de bouw gelden en loop ik minder risico bij het inhuren van zzp’ers’, vertelt dhr. Van Ginkel van Habé Bouwen in Stijl B.V. in de regio Lunteren.

Accountant voor Bouw en Techniek

Wilt u meer uit uw handelsbedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen.

ODG is dé specialist en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvies, corporate consultancy, arbeidszaken (HR), bedrijfsfinanciering en juridisch advies.

Afspraak maken