• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Splitsing ODG Accountants en Adviseurs

Een nieuw jaar staat voor de deur. Een nieuw begin vol inspiratie, creativiteit en mogelijkheden voor succes. Voor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs betekent de start van 2023 ook echt een nieuw begin. Na een jarenlange, prettige samenwerking gaan de vier vestigingen van ODG namelijk om diverse praktische redenen vanaf 1 januari als twee aparte ondernemingen verder.

Vestigingen Barneveld en Lunteren

Het kantoor in Barneveld krijgt de naam ODG Staerk Accountants en Adviseurs. De keuze voor deze naam heeft te maken met de samenvoeging van het team in Barneveld met  de accountants, adviseurs en fiscalist van Staerk Accountants. Hiermee heeft ODG een eigen fiscaal team in huis, onder leiding van ervaren fiscalist Eric-Jan Sobels. De vestiging in Lunteren, die ODG Accountants en Adviseurs genaamd zal zijn, wordt uitgebreid met de experts van Administratie- en Belastingadviesbureau Van de Water. Ook het ODG Agroteam blijft hier in 2023 voor u klaar staan!

Vestigingen Ermelo en Hattem

De kantoren in Ermelo en Hattem gaan verder onder de naam Onderweegs & Partners. De keuze voor deze naam heeft te maken met de integratie van de fiscale praktijk van Stomphorst Fiscaal Raadgevers uit Lunteren. Hiermee ontstaat er een praktijk van accountants en adviseurs met een stevig team van fiscalisten. De vestiging in Ermelo gaat zich specialiseren op familievermogen, landgoederen en medische beroepsgroepen. 

Breed scala aan werkzaamheden

Met deze splitsing én nieuwe samenwerkingen kunnen we onze verschillende doelgroepen nog beter van dienst zijn. Ondernemers kunnen bij onze kantoren terecht voor een breed scala aan advies en administratieve werkzaamheden.  We gaan namelijk verder dan een reguliere accountant en bieden via onze partners aanvullende diensten aan, zoals juridisch of fiscaal advies. Daarnaast hebben we eigen experts  in dienst op het gebied van HR en het verzorgen van de salarisadministratie voor ondernemingen.

U hoeft geen actie te ondernemen

Naar aanleiding van dit bericht hoeft u geen actie te ondernemen, maar mocht u vragen hebben, dan horen we dat graag. Bel hiervoor gerust uw contactpersoon of uw kantoor.

Met vriendelijke groet,

Jan de Groot, Jeannette Onderweegs – Nijkamp, Vincent van Veldhuizen, Robert van Dijk, Gertjan Hendriksen en Gerjan Smit