• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Nieuwe blog van Jeffrey Buitenhuis in de serie Klantverhalen

Hulppakketten die ervoor zorgen dat u met een minimale tijdsinvestering zo eenvoudig mogelijk de administratie bijhoudt. Veel ondernemers weten de weg naar ODG hiervoor al te vinden, want voor elke branche hebben wij dé oplossing. Lees snel verder en bel gerust om te weten hoe ik ook u hierbij kan helpen.

Het werk van drie personen verminderen tot werk voor één persoon. Dat was de uitdaging van één van onze klanten, een ondernemer in de handel in kleding. Wij als accountants zijn met veel plezier aan de slag gegaan. Zo hebben we een compleet CRM-systeem, genaamd Workfield, ingericht. Workfield biedt een praktisch overzicht van alle gegevens in één module: inkoop, plaatsen van orders, agenda, verkoop, voorraadbeheer en facturatie. Omdat het systeem is gekoppeld aan het boekhoudpakket én aan de bankgegevens, is bijvoorbeeld het doen van btw-aangifte een peulenschil geworden.

Voor elke branche de oplossing

Het verschilt per branche welk systeem het meest geschikt is om mee te werken. Zo is Simple-Simon vrij nieuw, maar direct de beste vriend van diverse klanten van ODG. Met Simple-Simon bestuurt de ondernemer via een app een groot deel van de onderneming. Met name voor vakmensen zoals hoveniers, electriciëns, loodgieters en andere bouwgerelateerde ondernemers is Simple-Simon een ideaal systeem. Als een hovenier bijvoorbeeld bij een klant aan het werk is en een extra boom nodig heeft, plaatst hij deze direct via zijn smartphone op de werkbon. Ook de gewerkte uren zijn met één druk op de knop genoteerd. Aansluitend is het mogelijk dat de factuur direct klaarstaat in uw boekhoudprogramma. Geen gemiste omzet meer door vergeten of slecht ingevulde werkbonnen, duidelijke en correcte communicatie met de klant én met het eigen kantoor. Kortom: Simple-Simon verbetert de processen binnen een bedrijf.

Financiële prestaties verbeteren

Alle gegevens die u verzamelt door administratieprogramma’s zoals Workfield of Simple-Simon te gebruiken, hebben nóg een doel: Behalve namelijk minder tijd kwijt zijn aan de administratie en een grotere nauwkeurigheid (dus minder kans op fouten), vormen deze cijfers ook het uitgangspunt voor de advisering door de accountants en adviseurs van ODG. Doordat wij de beschikking hebben over belangrijke informatie over uw branche, kunnen we inzicht geven in bijvoorbeeld uw inkoopkosten of voorraadverlies, om uw financiële prestaties te verbeteren. Zo zijn we uw partner in ondernemen, de partner die u vooruit helpt.

Neem contact op met ODG

Wilt u meer weten? Bel gerust, dan kunnen we samen bekijken met welke slimme software we uw werk nog leuker kunnen maken.

Mail mij Bel mij