• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Het mag weer! (Sport)evenementen organiseren zoals we dat vóór corona deden. Nog altijd stimuleert ODG graag gezond ondernemerschap. Zowel financiële gezondheid van de onderneming als fysieke en mentale gezondheid van de hardwerkende mensen vinden we belangrijk. Daarom zijn wij wederom trotse sponsor van de Halve Marathon van Ermelo, die gepland staat voor zaterdag 4 juni.

Sport en samenkomst

Het jaarlijkse hardloopevenement bestaat inmiddels 10 jaar en biedt de mogelijkheid om 5 of 10 kilometer of zelfs een halve marathon te lopen. ODG sponsort de 5-kilometerloop.  Jeannette Onderweegs, partner van het kantoor in Ermelo, tekende het sponsorcontract voor de editie 2022. “Wij verbinden onze naam graag aan de HME, omdat we zo bijdragen aan sport én aan het samenbrengen van mensen. Dit lokale evenement is altijd gezellig en zeer toegankelijk voor iedereen, of je nu deelnemer of supporter bent”, vindt Onderweegs.

Gratis deelname voor relaties ODG

Haal uw hardloopschoenen uit de wilgen en meld u uiterlijk donderdag 24 mei aan via een e-mail naar ermelo@odg-accountants.nl, dan nemen wij de kosten voor uw deelname voor onze rekening.

Staat u al te popelen?

Kunt u niet wachten om van start te gaan? Verzeker uzelf direct van een startbewijs van de Halve Marathon van Ermelo.

Aanmelden