• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Even kennis maken met assistent accountant Wilbert de Greef

Als partner in ondernemen staan de experts van ODG voor een persoonlijke aanpak. Zij zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming, en bespreken dan ook graag de kansen en mogelijkheden met u. Maar wie zíjn zij nu eigenlijk?

Bijna 14 jaar is Wilbert inmiddels in dienst bij ODG op de vestiging in Lunteren, waar hij deel uitmaakt van het ODG AgroTeam. Vanwege zijn agrarische achtergrond was de link naar het ODG AgroTeam snel gelegd: Wilbert voelt zich thuis bij boerenbedrijven én runt, naast zijn werk bij ODG, sinds enkele jaren een varkensbedrijf. “De varkensboerderij doe ik samen met mijn vader. Het gaat om biologische vleesvarkens. In de vroege ochtenduren en ’s avonds vind je mij vaak in de stal. En op zaterdag natuurlijk. Eens per maand is de wisseling van de varkens, dan zijn we wat drukker. Ook voor mijn vader zijn de varkens een deeltijdbaan, maar beiden vinden we het geweldig om dit te kunnen doen.”

Zaken waarmee Wilbert in zijn werk bij ODG veel te maken heeft? “Wat ik op dit moment veel doe, is resultaten van kleine ondernemingen volgen buiten de administratie om. Aan de hand van tussentijdse cijfers analyseer ik de resultaten, om zo te kunnen vaststellen waar besparing of omzetvergroting te behalen is voor de ondernemer. Daarnaast zijn bedrijfsovernames binnen families mooie processen, waarin de advisering door ODG vaak het verschil maakt. Wij weten hoe overdragen van een bedrijf van bijvoorbeeld ouders op kind financieel het meest gunstig uitpakt voor beide generaties.”

Agrariër én accountant in hart en nieren

Bij ODG komt Wilberts ervaring als agrariër goed van pas. “Vakkennis houd ik bij door veel vakinformatie te lezen. De melkprijzen houd ik bijvoorbeeld altijd goed in de gaten. Verder volg ik het fiscale nieuws en zijn er trainingen en kennissessies binnen het AgroTeam.” De praktijk en de theorie komen mooi samen in de twee banen van de enthousiaste assistent accountant. En naast het werk? “Ik besteed mijn vrije tijd graag aan mijn grote hobby, de paardensport. Daarnaast gaan op dit moment veel uren toch wel in mijn studie accountancy zitten. Mijn doel is om eind dit jaar de opleiding af te ronden en de stap naar accountant te maken.”

Kennismaken?

Graag kom ik met u in contact om samen met u te bespreken welke mogelijkheden u kunt benutten binnen uw onderneming.

Mail mij Bel ons