• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Samen met ODG Staerk Accountants en Adviseurs naar maximaal rendement uit uw bedrijf in Voorthuizen

De accountants en adviseurs van ODG Staerk zijn gespecialiseerd op vele terreinen. Dankzij de omvang van accountantskantoor ODG Staerk, ook werkzaam in Voorthuizen, is al deze expertise aanwezig onder één dak. Daarnaast werken onze accountants en adviseurs nauw samen met fiscalisten, advocaten en notarissen. U als ondernemer in Voorthuizen hebt hier veel voordeel van, want de samenwerking leidt tot hoogwaardig advies en de lijnen zijn kort.

Het accountantskoor onderscheidt zich door vergaande automatisering. Voor u is de administratieve rompslomp zo veel minder tijdrovend. En de specialisten van ODG Staerk? Zij houden meer tijd over om u te adviseren en zo bij te dragen aan een forse verbetering van het rendement van uw bedrijf.

Accountants en adviseurs ODG Staerk: expertise in Voorthuizen
Accountantskantoor ODG Staerk heeft een aanzienlijke klantenkring in Voorthuizen. Het accountantskantoor is gevestigd aan de Burgemeester Kuntzelaan 29 in Barneveld (naast Albert Heijn Barneveld), aan de rand van het centrum. De bereikbaarheid van de vestiging is vanuit Voorthuizen uitstekend. Het accountantskantoor beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Accountantskantoor ODG Staerk specialist met branchekennis in Voorthuizen
De accountants en adviseurs van ODG Staerk zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemers in diverse branches in Voorthuizen. Of het nu gaat om bouwbedrijven, retailers of productiebedrijven: Eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf (mkb) tot groot zakelijk ondernemers in Voorthuizen profiteren al vele jaren van de ruime kennis op vele vakgebieden. De accountants zijn op de hoogte van de actualiteit op hun vakgebied, waardoor uw kansen en mogelijkheden altijd duidelijk in beeld zijn. Ook handelsbedrijven en agro in Voorthuizen vinden de weg naar accountantskantoor ODG Staerk Barneveld. “Het leveren van kwaliteit, het bieden van service en transparantie zijn belangrijk in de werkwijze van ODG Staerk”, vertelt Daniël Landman van ODG Staerk Barneveld. “Zo heeft de ondernemer met ODG Staerk Inzicht direct toegang tot alle belangrijke cijfers, zowel actuele cijfers als trends. U als ondernemer én wij als accountants kunnen daarom altijd proactief handelen. Profiteer net als vele ondernemers in Voorthuizen van de kennis en kunde van onze accountants en adviseurs.”

Contact met accountantskantoor ODG

Wilt u als ondernemer in Voorthuizen een afspraak maken of hebt u een vraag? Maak hier een afspraak. Of bel de accountants en adviseurs in Barneveld op 0342 – 420 270.

Afspraak maken