• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs is een accountantskantoor met vier vestigingen. ODG heeft vele klanten in Kootwijkerbroek. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit accountantskantoren in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming.

Vlakbij Kootwijkerbroek vindt u ons accountantskantoor gevestigd aan de Burgemeester Kuntzelaan 29 in Barneveld (naast Albert Heijn Barneveld). De bereikbaarheid van de vestiging vanuit Kootwijkerbroek is zeer goed. Gratis parkeermogelijkheden zijn er ruim voldoende bij het accountantskantoor.

Accountantskantoor ODG ziet de kansen voor ondernemers in Kootwijkerbroek
De accountants en adviseurs van ODG staan naast de ondernemer in Kootwijkerbroek. Door de uitgebreide vakkennis binnen een groot aantal branches zien wij de kansen en risico’s in uw markt. De accountants en adviseurs sparren met u en adviseren u om zo bij te dragen aan een forse verbetering van het rendement van uw bedrijf in Kootwijkerbroek. En de administratieve werkzaamheden? Fernando van Dronkelaar van het accountantskantoor in Barneveld vertelt: “Bij ODG maken we gebruik van bekende online tools, zoals Basecone, Twinfield en Visionplanner. De administratie kost zo veel minder tijd en daarnaast zijn ondernemers nu altijd up-to-date dankzij de tussentijds informatie die zij krijgen. Bij ODG kunnen klanten ook gebruik maken van een praktisch programma, waarin facturen scannen en naar ons sturen in slechts enkele klikken kan worden gedaan. Vervolgens verwerken wij de gegevens verder.”Ondernemers die graag per maand of per kwartaal willen zien waar ze aan toe zijn, kunnen gebruikmaken van een zogenaamd dashboard. “Op dit dashboard zijn de belangrijkste speerpunten van de ondernemer in beeld gebracht. Denk hierbij aan een top 5 openstaande posten, verdeling van de kosten, aanwezige liquide en de resultaten. Als een ondernemer meer wil weten over een bepaald bedrag in de cijfers, kan hierop worden doorgeklikt. Dit kan de ondernemer uitbreiden in een persoonlijk dashboard met een prognose en een begroting, voor een reëel toekomstbeeld. Ook in Kootwijkerbroek maken al veel ondernemers naar tevredenheid gebruik van het online dashboard”, meldt van Dronkelaar.

Contact met accountantskantoor Onderweegs & De Groot

Wilt u als ondernemer in Kootwijkerbroek een afspraak maken of hebt u een vraag? Maak hier een afspraak. Of bel de accountants en adviseurs in Barneveld op 0342 – 420 270.

Afspraak maken