• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

De accountants van ODG Accountants en Adviseurs (ODG) staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. Advisering is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van ODG Accountants en Adviseurs, werkzaam in regio Ede. Wij gaan verder dan alleen een zorgvuldig en gedegen advies. Onze accountants en adviseurs sparren met u. Samen zien wij de kansen en risico’s in uw markt. We ondersteunen bedrijven die ondernemerslef combineren met realiteitszin. Wilt u samen met ons op weg naar succes? Dan kiest u voor uw partner in ondernemen: ODG Accountants en Adviseurs.

Dé accountant voor vele branches in Ede
Onder meer handelsbedrijven, dienstverlening, horeca, bouwbedrijven en agro uit Ede en omstreken behoren tot onze klantenkring. In zeer veel branches hebben de accountants en adviseurs van ODG kennis van zaken. Deze kennis zetten zij graag in om ook het rendement van uw bedrijf in Ede te vergroten.

Adviseur bij bedrijfsovername of fiscale planning in Ede
De accountant en adviseur van ODG helpt u ook bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

Accountantskantoor ODG is een accountantskantoor met vier vestigingen. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit accountantskantoren in Lunteren en Barneveld. ODG is, vanuit de vestiging in Lunteren, al tientallen jaren actief als accountant voor ondernemers in Ede. De vestiging in Lunteren is goed bereikbaar vanuit Ede en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact met accountantskantoor ODG werkzaam in regio Ede

Voor het maken van een afspraak of met vragen kunt u de accountants en adviseurs in Lunteren bereiken via 0318 – 48 44 41.

Afspraak maken