• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf
Barneveld Lunteren

Waarom accountantskantoor ODG in plaats van een administratiekantoor?

Jaarrekeningen maken, aangiftes doen en verwerken van lonen en salarissen. Het zijn taken die ook een administratiekantoor uitvoert. Waarom dan tóch kiezen voor accountantskantoor ODG? Het antwoord is eenvoudig: Accountantskantoor ODG doet meer. Veel meer. Het verwerken van de cijfers is bij accountantskantoor ODG slechts het begin. Het begin van onze passie en, nog veel belangrijker, het begin van de rendementsverbetering van uw onderneming.

Accountant voor bedrijfsadvies

Bij accountantskantoor ODG vormen de cijfers het uitgangspunt voor adequate, persoonlijke advisering. De accountant ziet de kansen en risico’s in uw markt. Met behulp van de vergaande automatisering en heldere rapportages bieden we snel inzicht in de resultaten, worden marges bewaakt en kan er worden bijgestuurd indien marges afwijken van de begroting. Tijdig sturen op de cijfers, verbetering van bedrijfsprocessen en fiscaal advies zorgen voor groei van uw onderneming. Investeringsbeslissingen neemt u onderbouwd en risicomanagement geeft u een zeker gevoel. U vaart niet blind, maar met een verantwoorde koers. De accountant van ODG staat naast u aan het roer, als uw partner in ondernemen.

  • Verbetering administratie en facturatie
  • Bedrijfsadvies dat leidt tot rendementsverbetering
  • Uitgebreide branchekennis en fiscaal en juridisch advies

Accountantskantoor met uitgebreide branchekennis

Oprechte interesse en uitgebreide kennis van uw bedrijf én branche. Onze accountant signaleert het als bijvoorbeeld marges teruglopen of personeelskosten onnodig oplopen. De accountant kijkt actief mee en kent de ontwikkelingen binnen de branche. Cijfers die afwijkend zijn, worden gesignaleerd en onder de loep genomen. Welke bedrijfsprocessen kunnen worden verbeterd om het bedrijfsrendement te vergroten? Samen met u zetten we de strategie uit.  Ook geeft de accountant van ODG advies over declarabele uren en het te hanteren uurtarief.

Fiscaal advies door onze fiscalist en accountant

De fiscalist en accountant combineren kansen  en mogelijkheden met kennis op het gebied van accountancy, automatisering, wetgeving en fiscaliteit. Zo hoort bij het behalen van een maximaal rendement ook een altijd actuele kennis van subsidies. Veel ondernemers komen in aanmerking voor diverse subsidies, zonder daarvan op de hoogte te zijn. Vergroot ook uw bedrijfsrendement met hulp van accountantskantoor ODG.

Contact met accountantskantoor ODG

Wilt u weten hoe de accountant en adviseur van ODG voor u het verschil kan maken? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op via onderstaand formulier.