• Al 70 jaar toonaangevend accountantskantoor
  • Compleet advies van accountants, fiscalisten en juridisch specialisten
  • Persoonlijke relatie met kennis van uw bedrijf

Naast de pakketten Goed, Beter en Best, heeft accountantskantoor Onderweegs & De Groot een aantal losse modules die u als ondernemer kunt afnemen. U kunt ook voor deze modules kiezen als u de overige werkzaamheden op regiebasis afneemt.

Subsidiecheck

Maakt u al gebruik van één van de vele subsidieregelingen? Op elk denkbaar terrein en voor alle branches zijn er regelingen die subsidie kunnen opleveren. Vooral op het gebied van energiebesparing, milieu en innovatie zijn er allerlei subsidieregelingen, maar ook voor bijvoorbeeld een buitenlandse samenwerking of voor opleiding en scholing. Onze accountants en adviseurs controleren van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Vraag nu de Subsidiecheck aan

Juridische check

Als ondernemer werkt u met algemene voorwaarden en contracten. Onze ervaring is dat de inhoud hiervan niet altijd correct is, waardoor er in de toekomst problemen kunnen ontstaan (bijvoorbeeld het krijgen van claims). Met onze juridische check controleren wij al uw contracten en voorwaarden en zorgen wij ervoor dat deze waterdicht zijn. U bespaart dus geld doordat claims worden voorkomen met de juridische check.

Vraag nu de Juridische check aan

Debiteurenbeheer

Niets is vervelender dan dat u niet voor uw werkzaamheden wordt betaald. Wij zorgen ervoor dat crediteuren tijdig worden geïnformeerd als de betalingstermijn verstreken is. Onze adviseurs doen dit op nette en professionele wijze, waardoor de betaling sneller wordt verricht en de relatie tussen uw klant en u niet wordt verstoord. Indien nodig zorgen wij voor een incassoprocedure.

Profiteer van ons debiteurenbeheer

Salarisverwerking

Onze salarisadministrateurs zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdig en volgens de afgesproken cao-regels hun salaris ontvangen. Ook de administratieve handeling bij eenmalige uitkeringen, vakantiegeld en een eventuele 13e maand kunnen wij voor u verzorgen. U kunt ervoor kiezen de salarisverwerking volledig door ons te laten doen of u doet de voorbereidingen zelf en wij voeren alleen de controle uit.

Vraag nu salarisverwerking door ODG aan

HRM-pakket

Wij helpen u als ondernemer met de begeleiding van uw medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en loopbaanbegeleiding. Verder verzorgen wij dossiervorming, indien u om wat voor reden dan ook een dienstverband met één van uw medewerkers wilt beëindigen. Een goed dossier voorkomt financiële tegenslag.

Profiteer ook van ons HRM-pakket

Pensioencheck

Wij toetsen uw lopende pensioencontract en adviseren u over de mogelijkheden die zorgen voor verbetering van de pensioenafspraken. Hierdoor zit u er ook later warmpjes bij.

Vraag onze pensioencheck aan

WKR-update

Jaarlijks mag u als werkgever een percentage van de loonsom gebruiken voor een uitkering aan uw personeel. Dit kan een geldbedrag zijn, maar het is ook mogelijk om dit bedrag in een andere vorm aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een fiets van de zaak of een sportschoolabonnement. Voor een vast bedrag controleren wij welk bedrag u maximaal kunt besteden. Hierdoor voorkomt u dat u boven de WKR-grens komt en bespaart u dus een belastingaanslag.

Profiteer ook van onze WKR-update