Wie zijn wij

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Accountants is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit vier accountantskantoren: Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming.

Onze klanten zijn ondernemers uit de gehele regio. Eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf (MKB) tot groot zakelijk. Ook medici, vrije beroepen, agrariërs en particulieren kunnen we tot onze klanten rekenen. Onze accountants en adviseurs hebben persoonlijk contact met u als ondernemer of particulier en zijn goed bereikbaar. De financiële dienstverlening bestaat uit het inrichten en verwerken van administraties, tussentijdse rapportages, het samenstellen van de jaarrekening en diverse belastingaangiften.

De accountant en adviseur ondersteunt u onder meer bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

Advisering is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs. Wij gaan verder dan alleen een zorgvuldig en gedegen advies. Onze accountants en adviseurs sparren met u. Samen zien wij de kansen en risico's in uw markt. We ondersteunen bedrijven die ondernemerslef combineren met realiteitszin. Wilt u samen met ons op weg naar succes? Dan kiest u voor uw partner in ondernemen: Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs.

Maak direct een afspraak

Vroeger en nu

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot is in het jaar 2000 ontstaan door het samengaan van accountantskantoren Onderweegs uit Ermelo en De Groot uit Lunteren. Beide kantoren kennen een vergelijkbare geschiedenis. Jan de Groot startte midden jaren '80 met zijn administratiekantoor, dat transformeerde tot een accountantskantoor. Richard Onderweegs, een familielid van de huidige vennoot Jeannette Onderweegs-Nijkamp, opende zijn accountantskantoor in dezelfde periode. Jan en Jeannette ontmoetten elkaar in 1996 en nadat Jeannette accountantskantoor Onderweegs in 2000 overnam, was Onderweegs & De Groot al snel een feit.

Specialisme, automatisering en vakkennis zijn sinds begin deze eeuw steeds belangrijker geworden binnen de accountancy. Fiscaal en bedrijfseconomisch advies is voor de ondernemer essentieel om te kunnen groeien. Om de ondernemer optimaal te kunnen bedienen, is Onderweegs & De Groot zo gegroeid dat het alle specialismen in huis heeft. In 2005 zijn Robert van Dijk en Vincent van Veldhuizen als vennoten toegetreden en werd er een vestiging in Stroe geopend. De vestiging in Stroe verhuisde in 2009 naar Voorthuizen, na de overname van een accountantskantoor in Putten. De teller van het aantal kantoren bleef dus op drie staan: Ermelo, Voorthuizen en Lunteren. Het accountantskantoor bleef groeien, dankzij de visie om als partner in ondernemen dicht bij de klant te blijven. In 2011 kwamen er vestigingen in Barneveld en Hattem bij. Vanwege overlap in de werkgebieden Barneveld - Voorthuizen is er in het najaar van 2014 besloten om ondernemers en particulieren vanuit vier locaties te bedienen: Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren.

Inmiddels is Onderweegs & De Groot Accountants, Adviseurs een accountantskantoor dat de ondernemer helpt met allerlei vraagstukken op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Daarnaast zijn er medewerkers actief op personeelsgebied (Human Resource Management). De accountants en adviseurs adviseren de ondernemer op steeds meer vlakken. Via partners kunnen bijvoorbeeld pensioenspecialisten en juristen ingezet worden, om zo de ondernemer optimaal te helpen. Want de klant blijft altijd centraal staan bij uw partner in ondernemen.

Onze vestigingen

De accountants en adviseurs werken vanuit Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij zijn lokaal georiënteerd. Hierdoor kunt u ons eenvoudig bereiken. We staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via telefoon of e-mail.


Vestiging Barneveld
Vestiging Barneveld
Barneveld Burgemeester Kuntzelaan 29
3771 EP Barneveld
Postbus 106 3770 AC Barneveld
0342 - 420270
Vestiging Ermelo
Vestiging Ermelo
Ermelo Putterweg 19
3851 GA Ermelo
Postbus 149 3850 AC Ermelo
0341 - 552372
Vestiging Hattem
Vestiging Hattem
Hattem Nieuweweg 16
8051 ED Hattem
 
038 - 4442365
Vestiging Lunteren
Vestiging Lunteren
Lunteren Boslaan 21
6741 DJ Lunteren
Postbus 8 6740 AA Lunteren
0318 - 484441
Terug naar boven