Subsidiescan

Geld besparen? Doe nu de gratis subsidiescan

Veel MKB-ondernemers lopen subsidies mis. Dat komt doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden nu eenmaal niet samengaan. Gelukkig heeft ODG Accountants en Adviseurs daar een oplossing voor. Via de subsidiescan op deze pagina kunt u een uitgebreide subsidiecheck laten uitvoeren. Er wordt gebruik gemaakt van een database met meer dan vijfduizend lokale, regionale, nationale en Europese subsidies. Deze database dient als persoonlijke kansberekening op uw subsidieaanvraag. Het invullen van de subsidiescan zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Nadat u uw onderneming heeft geselecteerd klikt u op ‘verder’. Vervolgens geeft u aan dat u geïnteresseerd bent in ‘subsidies’ en klikt u op ‘start de scan’. U ontvangt dan een lijst vragen over uw bedrijf. De voortgang van de scan ziet u rechtsonder op uw scherm. Over het algemeen kunt u de vragen direct beantwoorden. Bel de accountants en adviseurs van Onderweegs & De Groot als u hulp nodig heeft bij het invullen van de subsidiescan.


Accountantskantoor Onderweegs & De Groot helpt u verder

Nadat u alle vragen van de subsidiescan heeft beantwoord en uw contactgegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om de uitkomsten van de subsidiescan vrijblijvend te bespreken. Tijdens ons gesprek ontvangt u gratis het uitgebreide rapport met de uitkomsten van de subsidiescan.



Doe de subsidiescan
Onze vestigingen

De accountants en adviseurs werken vanuit Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij zijn lokaal georiënteerd. Hierdoor kunt u ons eenvoudig bereiken. We staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via telefoon of e-mail.


Vestiging Barneveld
Vestiging Barneveld
Barneveld Burgemeester Kuntzelaan 29
3771 EP Barneveld
Postbus 106 3770 AC Barneveld
0342 - 420270
Vestiging Ermelo
Vestiging Ermelo
Ermelo Putterweg 19
3851 GA Ermelo
Postbus 149 3850 AC Ermelo
0341 - 552372
Vestiging Hattem
Vestiging Hattem
Hattem Nieuweweg 16
8051 ED Hattem
 
038 - 4442365
Vestiging Lunteren
Vestiging Lunteren
Lunteren Boslaan 21
6741 DJ Lunteren
Postbus 8 6740 AA Lunteren
0318 - 484441
Terug naar boven