Pakket Goed

Voor een vaste scherpe prijs profiteert u van alle voordelen die horen bij complete accountancy zonder aanvullende diensten. Onze accountants en adviseurs zorgen ervoor dat uw BTW-aangifte eens per kwartaal op tijd wordt ingediend. Daarnaast maken wij de jaarlijkse aangifte op en zorgt de fiscalist voor een fiscale check, zodat u maximaal profiteert van fiscale voordelen. En heeft u een vraag voor onze accountant? Stel deze gerust. U heeft het recht op twee uur advies zonder dat u hiervoor een aparte rekening ontvangt. Benieuwd naar de lage maandelijkse kosten?Pakket Goed bestaat uit
  • Intakegesprek
  • Controleren van de opzet van de administratie
  • Een check op uw ondernemingsplan
  • Elk kwartaal BTW-aangifte
  • Aangifte Inkomstenbelasting (IB)
  • Bijlage Inkomstenbelasting
  • Bespreking jaarrekening/aangiften IB/VPB
  • Fiscale check op de belastingaangifte
  • Twee uren advies

Vraag direct een offerte aan!
Vul onderstaand uw gegevens in en vraag direct een offerte aan voor Pakket Goed
 

Aanvullende modules bij Onderweegs & De Groot

Naast de pakketten Goed, Beter en Best, heeft Onderweegs & De Groot een aantal losse modules die u als ondernemer kunt afnemen. U kunt ook voor deze modules kiezen als u de overige werkzaamheden op regiebasis afneemt.

Subsidiecheck

Maakt u al gebruik van één van de vele subsidieregelingen? Op elk denkbaar terrein en voor alle branches zijn er regelingen die subsidie kunnen opleveren. Vooral op het gebied van energiebesparing, milieu en innovatie zijn er allerlei subsidieregelingen, maar ook voor bijvoorbeeld een buitenlandse samenwerking of voor opleiding en scholing. Wij controleren van welke subsidies u gebruik kunt maken.

Juridische check

Als ondernemer werkt u met algemene voorwaarden en contracten. Onze ervaring is dat de inhoud hiervan niet altijd correct is, waardoor er in de toekomst problemen kunnen ontstaan (bijvoorbeeld het krijgen van claims). Met onze juridische check controleren wij al uw contracten en voorwaarden en zorgen wij ervoor dat deze waterdicht zijn. U bespaart dus geld door claims te voorkomen.

Debiteurenbeheer

Niets is vervelender dan dat u niet voor uw werkzaamheden wordt betaald. Wij zorgen ervoor dat crediteuren tijdig geïnformeerd worden als de betalingstermijn verstreken is. Onze adviseurs doen dit op nette en professionele wijze, waardoor de betaling sneller wordt verricht en de relatie tussen uw klant en u niet wordt verstoord. Indien nodig zorgen wij voor een incassoprocedure.


Salarisverwerking

Onze salarisadministrateurs zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdig en volgens de afgesproken cao-regels hun salaris ontvangen. Ook de administratieve handeling bij eenmalige uitkeringen, vakantiegeld en een eventuele 13e maand kunnen wij voor u verzorgen. U kunt ervoor kiezen de salarisverwerking volledig door ons te laten doen of u doet de voorbereidingen zelf en wij voeren alleen de controle uit.


HRM-pakket

Wij helpen u als ondernemer met de begeleiding van uw medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen en loopbaanbegeleiding. Verder verzorgen wij dossiervorming, indien u om wat voor reden dan ook een dienstverband met één van uw medewerkers wilt beëindigen. Een goed dossier voorkomt financiële tegenslag.

Pensioencheck

Wij toetsen uw lopende pensioencontract en adviseren u over de mogelijkheden die zorgen voor verbetering van de pensioenafspraken. Hierdoor zit u er ook later warmpjes bij.

WKR-update

Jaarlijks mag u als werkgever een percentage van de loonsom gebruiken voor een uitkering aan uw personeel. Dit kan een geldbedrag zijn, maar het is ook mogelijk om dit bedrag in een andere vorm aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een fiets van de zaak of een sportschoolabonnement. Voor een vast bedrag controleren wij welk bedrag u maximaal kunt besteden. Hierdoor voorkomt u dat u boven de WKR-grens komt en bespaart u dus een belastingaanslag.

Terug naar boven