Online diensten

Om uw administratie te vereenvoudigen, kunt u bij Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs gebruik maken van online boekhoud- en salarisprogrammatuur. Onze accountants en adviseurs kunnen zo meekijken in uw cijfers en direct inspelen op de actualiteit in uw onderneming. Wij kunnen u ondersteunen bij het gebruik van de online programmatuur. Ook hierin werken we oplossingsgericht en zijn we uw partner in ondernemen.

Salaris online

Via Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs heeft u toegang tot Salaris Online van softwareleverancier Unit 4. Met dit pakket maakt u uw HR-administratie efficiënter: alle medewerkersgegevens zijn eenduidig en centraal opgeslagen. Daarnaast kunnen medewerkers en managers zelf via selfservice hun gegevens beheren. Dat scheelt veel administratief werk en verhoogt de kwaliteit van de HR-dienstverlening. Uiteraard bepaalt u wie toegang heeft tot welke gegevens. Gegevens die via Salaris Online beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld: verzuimadministratie, verlofadministratie, opleidingen, loopbaanhistorie, functioneren en beoordelen, leaseauto en specifieke bedrijfsregelingen. Ervaar de voordelen en vraag uw accountant om een proefabonnement.

Voor werkgevers
Handleiding voor werkgevers
Voor werknemers
Handleiding voor werknemers

Uw facturen scannen, boeken en herkennen met Basecone

Om uw administratie te vereenvoudigen, kunt u bij Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs gebruik maken van online boekhoud- en salarisprogrammatuur. Onze accountants en adviseurs kunnen zo meekijken in uw cijfers en direct inspelen op de actualiteit in uw onderneming. Wij kunnen u ondersteunen bij het gebruik van de online programmatuur. Ook hierin werken we oplossingsgericht en zijn we uw partner in ondernemen.

Inloggen Basecone

Online boekhouden

Met het online boekhoudpakket dat Onderweegs & De Groot u aanbiedt kunnen zowel beginnende ondernemers als ondernemers met een complexe administratie eenvoudig online boekhouden. Het versturen van facturen en aanmaningen en het registeren van betalingen wordt zo wel heel eenvoudig. Er kan bijvoorbeeld een directe koppeling met de bankrekening worden gemaakt. Een ander voordeel van het online boekhoudprogramma is dat de ondernemer overal toegang heeft tot de administratie. De accountant heeft direct inzage in de administratie, waardoor onder andere belastingvoordeel en financiële kansen voor het bedrijf direct gesignaleerd kunnen worden. Ervaar de voordelen en vraag uw accountant om een proefabonnement.

Inloggen Online boekhouden

Management monitor

Ondernemers zijn graag bezig met ondernemen. Daaruit halen zij voldoening. Het inboeken van facturen en beheren van de administratie zijn vaak niet de taken waarvoor onze klanten warmlopen. Wel krijgen onze accountants en adviseurs te horen dat de ondernemer graag actueel inzicht heeft in de financiële situatie van zijn of haar bedrijf. Daarom bieden wij Management Monitor aan. Dit doen wij met onze partner Unit 4. Met behulp van dit programma heeft u inzicht in uw omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren en bankgegevens. Ervaar de voordelen en vraag uw accountant om een proefabonnement.

Inloggen Management monitor

Subsidiescan

Geld besparen? Doe nu de gratis subsidiescan Veel MKB-ondernemers lopen subsidies mis. Dat komt doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden nu eenmaal niet samengaan. Gelukkig heeft ODG Accountants en Adviseurs daar een oplossing voor. Via de subsidiescan kunt u een uitgebreide subsidiecheck laten uitvoeren. Er wordt gebruik gemaakt van een database met meer dan vijfduizend lokale, regionale, nationale en Europese subsidies. Deze database dient als persoonlijke kansberekening op uw subsidieaanvraag. Het invullen van de subsidiescan zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren.
Nadat u uw onderneming heeft geselecteerd klikt u op 'verder'. Vervolgens geeft u aan dat u geïnteresseerd bent in 'subsidies' en klikt u op 'start de scan'. U ontvangt dan een lijst vragen over uw bedrijf. De voortgang van de scan ziet u rechtsonder op uw scherm. Over het algemeen kunt u de vragen direct beantwoorden. Bel de accountants en adviseurs van Onderweegs & De Groot als u hulp nodig heeft bij het invullen van de subsidiescan. Nadat u alle vragen van de subsidiescan heeft beantwoord en uw contactgegevens heeft ingevuld, nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om de uitkomsten van de subsidiescan vrijblijvend te bespreken. Tijdens ons gesprek ontvangt u gratis het uitgebreide rapport met de uitkomsten van de subsidiescan.

Terug naar boven