Belastingadvies

De belastingregels veranderen met grote regelmaat. Dan is het wel zo fijn als u een betrouwbare partner heeft die u tijdig op de hoogte brengt van de belastingregels. Onze accountants en adviseurs geven een helder belastingadvies, waarmee u uw voordeel doet. Maar de fiscale dienstverlening van het accountantskantoor gaat verder. Elke jaarrekening wordt fiscaal gecheckt. Zien wij voordeel voor u, dan krijgt u direct belastingadvies. De fiscale check zorgt ervoor dat u maximaal fiscaal rendement behaalt.

Belastingen

Ondernemers en particulieren hebben te maken met verschillende soorten belastingen. De bekendste zijn de omzetbelasting (BTW) en inkomstenbelasting. De accountants en adviseurs van Onderweegs & De Groot zorgen ervoor dat de omzetbelasting op tijd wordt ingediend. Afhankelijk van de onderneming moet de BTW-aangifte één keer per maand, kwartaal of jaar worden ingediend. Dit wordt door de Belastingdienst bepaald. Bij de aangifte omzetbelasting zorgt de adviseur voor optimaal benutten van de belastingregels. Welk percentage BTW is bijvoorbeeld van toepassing, 6% of 21%? Zijn er mogelijkheden om 6% BTW te betalen, dan kunt u uw diensten goedkoper aanbieden of houdt u zelf mogelijk meer inkomsten over. En welke vrijstellingen gelden er, hoe kan de BTW verlegd worden? Voor onze accountants en adviseurs zijn dergelijke vragen dagelijkse kost. Met hun kennis en expertise geven zij een goed belastingadvies.

Ook de inkomstenbelasting is bij de accountant in goede handen. Uw partner in ondernemer kijkt naar de aftrekposten die voor u gelden, welke verdeling van de inkomstenbelasting gemaakt kan worden tussen de fiscale partners en hoe de verdeling over box 1, box 2 en box 3 het meest gunstig voor u uitpakt.

De Belastingdienst vult steeds vaker de formulieren vooraf in. Controle op de vooraf ingevulde belastingpapieren is nodig, omdat de door de Belastingdienst ingevulde gegevens niet altijd kloppen. De adviseurs zijn op de hoogte van de laatste fiscale regels, om zo de aangifte inkomstenbelasting goed en op tijd te verzorgen. Verder ontvangt u jaarlijks via de nieuwsbrief een overzicht van de laatste belastingtips. Belasting betalen hoort erbij, maar dan wel graag zo min mogelijk. Dat is ons doel.

Fiscale planning

Voor zowel ondernemers als particulieren wordt fiscale planning steeds belangrijker om de belastingdruk te minimaliseren. Samen met u maken onze accountants en adviseurs graag een fiscale planning. Hoe kunt u in de toekomst besparen op het betalen van belasting? Denk bijvoorbeeld aan het betalen van belasting bij bedrijfsoverdracht of bedrijfsbeëindiging. Verder loont het om te kijken naar de beste plek voor uw vermogen. Staat het vermogen op de bank of kunt u beter een lening verstrekken? Hoe kunt u belasting besparen door vermogen door te schuiven naar uw kinderen of over de verschillende belastingboxen? De fiscalisten van Onderweegs & De Groot geven u hier graag advies over. Met ons gedegen advies kunt u zelfs besparen op erfbelasting. Het percentage erfbelasting varieert van 10 tot 40%. Het is toch jammer van uw geld als er na uw overlijden 40% van het vermogen in de staatskas verdwijnt? Wilt u uw fiscaliteiten goed regelen? Bel dan uw partner in ondernemen. Onze adviseurs zorgen voor een optimale fiscale planning.Heldere dienstverlening voor een scherpe maandelijkse prijs

Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen. De financiële cijfers combineren wij met de kansen die wij in uw markt zien. Verder gaan dan alleen rapporteren, leidt tot een beter resultaat. U kunt ervoor kiezen om onze dienstverlening op regiebasis af te nemen (u betaalt dan een afgesproken bedrag per uur). Of u kiest ervoor om één van onze pakketten af te nemen. Het voordeel voor u is dat u vooraf precies weet welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren en welke kosten daar maandelijks aan zijn verbonden. Transparant en overzichtelijk.

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot biedt verschillende pakketten. Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming. Verder kunt u kiezen om aanvullende diensten af te nemen in een pakket. U houdt dan grip op de kosten en profiteert tegelijkertijd van de vele voordelen.

  • Vast bedrag per maand
  • Altijd een fiscale check
  • Meer tijd voor ondernemen
Keuze uit onze maatwerk pakketten
De inhoud van onze pakketten vindt u hier overzichtelijk op een rij. Wilt u uw zaken Goed voor elkaar hebben? Onze basisdienstverlening vindt u in pakket Goed. Of ontvangt u graag meer uren advies en regelmatig financiële updates? Kies dan voor pakket Beter of pakket Best. Dienstverlening op urenbasis behoort bij ODG Accountants en Adviseurs vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Als dit uw voorkeur heeft, kiest u voor Regiebasis en ontvangt u een offerte op basis van de diensten die u wilt afnemen.
Pakket Goed
Pakket Goed
Meer over dit pakket
Pakket Beter
Pakket Beter
Meer over dit pakket
Pakket Best
Pakket Best
Meer over dit pakket
Regiebasis
Regiebasis
Meer over dit pakket
Wat zeggen anderen over Onderweegs & De Groot?

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot geeft advies aan veel ondernemers in de regio Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Van ZZP en MKB tot grootzakelijk. Lees wat ondernemers vinden van bijvoorbeeld ons bedrijfsadvies en belastingadvies en neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

'ODG heeft oog voor detail, is oprecht geïnteresseerd in wat we doen en durven tegengas te geven als dat nodig is. De accountants en adviseurs zijn een aanrader!'
Marc de Graaf
'De accountant van Onderweegs & De Groot heeft echt met ons meegedacht en geholpen om de bedrijfsfinanciering rond te krijgen.'
Veluwehof Natuursteen
'De soepele bedrijfsoverdracht is volledig te danken aan ODG. De accountants en fiscalisten zijn echt een partner van de ondernemer!'
Adri Ras
'De accountants verstaan hun vak. Wij hebben onze agrarische activiteiten kunnen uitbouwen met een museum omdat ODG heeft gezorgd voor een passende bedrijfsfinanciering'
Familie Pak
Terug naar boven