Accountancy

Onderweegs & De Groot heeft alle vakkennis in huis om u als ondernemer optimaal van dienst te zijn. Het accountantskantoor creëert toegevoegde waarde door naast de jaarrekeningen ondernemers verder te helpen op basis van commerciële en bedrijfseconomische cijfers en doelen. De accountants en adviseurs zijn echte vakmensen. Onze klanten geven aan dat de kosten ruimschoots worden terugverdiend. Advisering gebeurt proactief, doordat de accountant naast de ondernemer staat en weet wat het bedrijf doet en waar de kansen liggen. Zowel op korte als op lange termijn. De basis voor accountancy zijn de cijfers. lees op deze pagina hoe uw accountant zorgt voor grip op de cijfers.

Financiële administratie

De financiële administratie goed verwerken is de basis voor inzicht in de cijfers van uw onderneming. Accountantskantoor Onderweegs & De Groot helpt u bij het opzetten van de financiële administratie. Onze accountants en assistenten hebben de beschikking over online boekhoudprogramma's, waarmee uw financiële administratie op een eenvoudige manier te voeren is. U kunt ervoor kiezen om de financiële administratie uit te besteden aan één van onze specialisten. Het voordeel hiervan is dat u uw tijd kunt besteden aan ondernemen en zeker weet dat de financiële administratie altijd actueel is. Zo houdt u grip op uw bedrijf.

Rapportages

De cijfers, vertaald in overzichtelijke rapportages, zorgen ervoor dat u zicht hebt en houdt op uw onderneming. Welke kosten maakt u? Zijn de uitgaven noodzakelijk of kunt u deze beter onder controle houden? Deze vragen worden beantwoord bij tussentijdse rapportages. En indien nodig kan er tijdig bijgestuurd worden. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de onderneming kunnen onze accountants de rapportages maandelijks of per kwartaal maken en deze met u bespreken. Door periodiek de cijfers te bespreken blijft uw onderneming financieel bestendig en komt u niet voor verrassingen te staan. Controle op uw cijfers houden, dat is ons gezamenlijk doel.

Liquiditeitsbegroting

Met behulp van een liquiditeitsbegroting krijgt u een beeld van de verwachte ontwikkeling van uw werkkapitaal. U ziet hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en uitgaat. En ook op welke onderdelen uw onderneming kosten maakt en opbrengsten genereert. De accountant stelt een liquiditeitsbegroting voor u op. Op basis van de te verwachten inkomsten en uitgaven wordt inzichtelijk gemaakt of er in bepaalde periodes overschotten of tekorten te verwachten zijn. Samen met de accountant kunt u als ondernemer keuzes maken over betalingen aan crediteuren en het doen van investeringen. Een ander voordeel van een liquiditeitsbegroting is dat u ziet welke bedragen er gereserveerd moeten worden, bijvoorbeeld voor de uitbetaling van vakantiegeld.

Jaarrekening

Het accountantskantoor zorgt ervoor dat ondernemers jaarlijks een jaarrekening ontvangen. De jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van een onderneming over een boekjaar. Voor een NV of een BV is het samenstellen en deponeren van een jaarrekening verplicht. De verplichting geldt ook voor bedrijven die geen NV- of BV-structuur hebben maar wel een maatschappelijk belang dienen, een lening hebben of personeel in dienst. Een jaarrekening bestaat uit een balans en een winst- en verliesrekening. Beiden zijn, voorzien van een toelichting, opgemaakt door een accountant. Onze accountants en adviseurs maken een fiscale jaarrekening die voldoet aan de eisen van de belastingdienst en een commerciële jaarrekening die wordt gebruikt voor financiering of verkoop van een onderneming. Een commerciële jaarrekening geeft de resultaten en het vermogen van een onderneming goed weer. Op basis van de cijfers kunnen doelstellingen voor de lange termijn worden bepaald.Heldere dienstverlening voor een scherpe maandelijkse prijs

Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen. De financiële cijfers combineren wij met de kansen die wij in uw markt zien. Verder gaan dan alleen rapporteren, leidt tot een beter resultaat. U kunt ervoor kiezen om onze dienstverlening op regiebasis af te nemen (u betaalt dan een afgesproken bedrag per uur). Of u kiest ervoor om één van onze pakketten af te nemen. Het voordeel voor u is dat u vooraf precies weet welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren en welke kosten daar maandelijks aan zijn verbonden. Transparant en overzichtelijk.

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot biedt verschillende pakketten. Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming. Verder kunt u kiezen om aanvullende diensten af te nemen in een pakket. U houdt dan grip op de kosten en profiteert tegelijkertijd van de vele voordelen.

  • Vast bedrag per maand
  • Altijd een fiscale check
  • Meer tijd voor ondernemen
Keuze uit onze maatwerk pakketten
De inhoud van onze pakketten vindt u hier overzichtelijk op een rij. Wilt u uw zaken Goed voor elkaar hebben? Onze basisdienstverlening vindt u in pakket Goed. Of ontvangt u graag meer uren advies en regelmatig financiële updates? Kies dan voor pakket Beter of pakket Best. Dienstverlening op urenbasis behoort bij ODG Accountants en Adviseurs vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Als dit uw voorkeur heeft, kiest u voor Regiebasis en ontvangt u een offerte op basis van de diensten die u wilt afnemen.
Pakket Goed
Pakket Goed
Meer over dit pakket
Pakket Beter
Pakket Beter
Meer over dit pakket
Pakket Best
Pakket Best
Meer over dit pakket
Regiebasis
Regiebasis
Meer over dit pakket
Wat zeggen anderen over Onderweegs & De Groot?

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot geeft advies aan veel ondernemers in de regio Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Van ZZP en MKB tot grootzakelijk. Lees wat ondernemers vinden van bijvoorbeeld ons bedrijfsadvies en belastingadvies en neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

'ODG heeft oog voor detail, is oprecht geïnteresseerd in wat we doen en durven tegengas te geven als dat nodig is. De accountants en adviseurs zijn een aanrader!'
Marc de Graaf
'De accountant van Onderweegs & De Groot heeft echt met ons meegedacht en geholpen om de bedrijfsfinanciering rond te krijgen.'
Veluwehof Natuursteen
'De soepele bedrijfsoverdracht is volledig te danken aan ODG. De accountants en fiscalisten zijn echt een partner van de ondernemer!'
Adri Ras
'De accountants verstaan hun vak. Wij hebben onze agrarische activiteiten kunnen uitbouwen met een museum omdat ODG heeft gezorgd voor een passende bedrijfsfinanciering'
Familie Pak
Terug naar boven