Branche

Elke branche heeft zijn eigen kenmerken op het gebied van regels, groei en mogelijkheden om tot een beter rendement te komen. Dan is het wel zo prettig als een accountant u helpt en adviseert bij de kansen die er voor uw onderneming zijn. De accountant en adviseur van Onderweegs & De Groot helpen u om uw onderneming te laten groeien.

Productiebedrijf

Onze accountants weten wat de risico's en de mogelijkheden voor een productiebedrijf zijn. Een productiebedrijf kan bijvoorbeeld veel kosten besparen door zo min mogelijk afval of uitval te produceren. En wat doet u met uw restproducten? Deze kunnen veelal worden verkocht, waardoor hieruit toch rendement ontstaat. Onze accountants adviseren ondernemers bij het calculeren van projecten. Wordt er wel geld verdiend bij inschrijving en aangenomen werk? Hoe verloopt de nacalculatie? Kortom: met het deskundige advies van één van onze accountants voorkomt u verrassingen achteraf.

Handelsbedrijf

Groothandelaren en de detailhandel worstelen vaak met voorraden goederen. Door het voorraadbeheer goed op de rit te hebben, kunt u kosten besparen. U kunt uw producten goedkoper aanbieden of meer geld overhouden uit de verkoop van producten. De accountant helpt u bij het voorraadbeheer, zowel de waardering van voorraad als omzetsnelheid. En op fiscaal gebied zijn er uitstekende mogelijkheden om door middel van afschrijving geld te verdienen aan voorraden. Haalt u uw voorraad uit het buitenland, dan gelden er andere regels met betrekking tot btw. Bel ons accountantskantoor en ontvang een uitstekend advies, waardoor uw rendement als handelsbedrijf toeneemt.

Agro

De agrarische sector is sterk vertegenwoordigd op de Veluwe én op accountantskantoor Onderweegs & De Groot. De Agrosector heeft naast de algemene regels, die gelden voor ondernemers in Nederland, te maken met specifieke wet- en regelgeving en subsidieregelingen. Deze regels worden voornamelijk bepaald door de EU en gelden niet alleen op het gebied van landbouw, maar ook voor de veeteelt. Denk hierbij alleen al aan het mestbeleid. Ook bedrijfsoverdracht en de aan- en verkoop van landbouwgrond zijn veel voorkomende zaken in de agrarische sector. Laat u tijdig adviseren door onze accountants.

Transport

De transportsector is sterk vertegenwoordigd in Midden-Nederland. Met uitstekende uitvalswegen als de A1, de A12, de A28 en de A50 zijn er veel transportbedrijven gevestigd in de buurt van onze accountantskantoren in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Binnen de sector transport spelen er verschillende thema's. Denk hierbij aan verduurzaming en margeverbetering per kilometer. Onze accountants kunnen uw onderneming in de transport verder helpen. Wij beschikken over relevante bedrijfsinformatie op het gebied van transport. Op basis van uw administratie geeft de accountant advies over de mogelijkheden om uw marge te verbeteren door bijvoorbeeld het logistieke proces aan te passen of een efficiëntere inzet van personeel. Verder helpen wij u op het gebied van verduurzaming, bijvoorbeeld in het proces om CO2-uitstoot te verminderen en zo te voldoen aan de wettelijke regelgeving.

Retail

Als retailer bevindt u zich in een turbulente omgeving. De accountant van Onderweegs & De Groot geeft u richting en helpt uw onderneming verder. Of u nu een winkel in het centrum heeft of een detailhandel aan de rand van de bebouwde kom: u heeft te maken met een verandering in consumentengedrag. Steeds meer goederen worden namelijk online gekocht. Wij hebben veel ervaring in advisering van retailers die de integratie van fysieke winkel en online winkel succesvol hebben doorlopen. Benut de kansen die er voor retailers zijn. Naast advisering geven wij u inzicht door branche-informatie over retail naast uw gegevens te leggen en zorgen wij ervoor dat uw winkel een bestendige groei doormaakt.

Dienstverlening

De zakelijke dienstverlening groeit jaarlijks door een toename van het aantal ondernemers. De toename wordt vooral veroorzaakt door ZZP'ers die in de zakelijke dienstverlening starten. De ervaring van accountantskantoor Onderweegs & De Groot helpt ondernemers op weg. Hoe is de administratie ingericht, welke waarde voegt de onderneming toe, wat is de kostprijs en nog belangrijker, de verkoopprijs? Hoe rekent u uw uren door en zorgt u voor een goede facturatie en debiteurenbeheer. Tal van vraagstukken waarmee ondernemers in de dienstverlening onze accountants en adviseurs dagelijks raadplegen. Heldere rapportage, advisering en fiscaal advies zorgen voor groei van uw onderneming in de zakelijke dienstverlening.

Medici

Huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medische specialisten kiezen voor de expertise van accountantskantoor Onderweegs & De Groot. Ons advies begint al voor de start van de onderneming door te adviseren welke ondernemingsvorm het best past bij de doelstellingen van uw bedrijf. Verder kijken we samen met medici naar het rendement van de onderneming. De specifieke wet- en regelgeving op medisch gebied, denk alleen al aan de zorgverzekering en afhandeling van de vergoedingen, vraagt specifieke kennis in de medische branche. Door jarenlange ervaring in het adviseren van medische specialisten hebben wij uitgebreide expertise op dit vlak. Help uw onderneming verder en vraag de medisch specialist op ons accountantskantoor voor bedrijfsadvies en fiscaal advies.Heldere dienstverlening voor een scherpe maandelijkse prijs

Wilt u meer uit uw bedrijf halen? Dan helpen wij u verder. Onze accountants en adviseurs zijn uw partner in ondernemen. De financiële cijfers combineren wij met de kansen die wij in uw markt zien. Verder gaan dan alleen rapporteren, leidt tot een beter resultaat. U kunt ervoor kiezen om onze dienstverlening op regiebasis af te nemen (u betaalt dan een afgesproken bedrag per uur). Of u kiest ervoor om één van onze pakketten af te nemen. Het voordeel voor u is dat u vooraf precies weet welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren en welke kosten daar maandelijks aan zijn verbonden. Transparant en overzichtelijk.

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot biedt verschillende pakketten. Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming. Verder kunt u kiezen om aanvullende diensten af te nemen in een pakket. U houdt dan grip op de kosten en profiteert tegelijkertijd van de vele voordelen.

  • Vast bedrag per maand
  • Altijd een fiscale check
  • Meer tijd voor ondernemen
Keuze uit onze maatwerk pakketten
De inhoud van onze pakketten vindt u hier overzichtelijk op een rij. Wilt u uw zaken Goed voor elkaar hebben? Onze basisdienstverlening vindt u in pakket Goed. Of ontvangt u graag meer uren advies en regelmatig financiële updates? Kies dan voor pakket Beter of pakket Best. Dienstverlening op urenbasis behoort bij ODG Accountants en Adviseurs vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Als dit uw voorkeur heeft, kiest u voor Regiebasis en ontvangt u een offerte op basis van de diensten die u wilt afnemen.
Pakket Goed
Pakket Goed
Meer over dit pakket
Pakket Beter
Pakket Beter
Meer over dit pakket
Pakket Best
Pakket Best
Meer over dit pakket
Regiebasis
Regiebasis
Meer over dit pakket
 
 
Wat zeggen anderen over Onderweegs & De Groot?

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot geeft advies aan veel ondernemers in de regio Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Van ZZP en MKB tot grootzakelijk. Lees wat ondernemers vinden van bijvoorbeeld ons bedrijfsadvies en belastingadvies en neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

'ODG heeft oog voor detail, is oprecht geïnteresseerd in wat we doen en durven tegengas te geven als dat nodig is. De accountants en adviseurs zijn een aanrader!'
Marc de Graaf
'De accountant van Onderweegs & De Groot heeft echt met ons meegedacht en geholpen om de bedrijfsfinanciering rond te krijgen.'
Veluwehof Natuursteen
'De soepele bedrijfsoverdracht is volledig te danken aan ODG. De accountants en fiscalisten zijn echt een partner van de ondernemer!'
Adri Ras
'De accountants verstaan hun vak. Wij hebben onze agrarische activiteiten kunnen uitbouwen met een museum omdat ODG heeft gezorgd voor een passende bedrijfsfinanciering'
Familie Pak
Terug naar boven